Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
69 komentara

Šuput: Bila sam na psihijatriji, moj dečko me nosio u bolnicu

LJETNE AVANTURE: Maja je kolabirala, ali je smogla dovoljno snage da na glavu 'instalira' rajf kako bi lijepo izgledala. Robert Knjaz na more je išao teretnim vlakom

Goran Kovačiž/Pixsell
Foto: Goran Kovačiž/Pixsell
69 komentara

Prošle godine na Splitskom festivalu nisam mogla pomaknuti noge ni ruke. Završila sam na infuziji. Kako nisam željela da itko zna gdje sam, liječnici su me sakrili na odjel psihijatrije, prisjeća se Maja Šuput (31). 

Tamo su je odveli jer je na tom odjelu nitko ne bi tražio.

- Dečko me nosio u bolnicu, ali imala sam dovoljno snage da si na glavu instaliram rajf i donekle pristojno izgledam - smije se Maja. 

Voditelj Robert Knjaz (40) kaže kako mu je najdraža avantura ona iz tinejdžerskih dana, kad nije imao novca ni za vlak.

- Krenuli smo s prijateljima na sedmodnevno ljetovanje teretnim vlakom, u koji smo se sakrili. Nismo znali da vlak u Karlobagu stoji četiri dana. Došli smo do mora stopirajući. Neću zaboraviti spavanje u šumici u Bolu na Braču i tuširanje u umivaonicima u restoranima i hotelima. Budžet mi je bio samo 40 kuna na dan - prisjetio se voditelj. 

Voditelj je, kampirajući, naučio cijeniti sitnice

Robert Knjaz često je kampirao na zabranjenim mjestima.

- Na jedno ljetovanje ponijeli smo plakate. Zakačili smo ih na drveće da izgleda kao da smo ograđeni zidovima - kaže Knjaz.

Enis: Otok Fidži tražio sam na Google Earthu

Kad sam s Fidžija stigao u LA, ljubio sam zemlju. Nismo mogli zvati BiH, već samo Hrvatsku pa smo zvali prijatelje, a oni našu djecu. Pa prije 60 godina ondje su jeli ljude, prisjetio se Enis.

Naši partneri pišu
Message