Obavijesti

Show

Komentari 44

Šuput se i dalje sređuje, Indira trenira, Seve raščupana čisti...

Šuput se i dalje sređuje, Indira trenira, Seve raščupana čisti...
7

Domaći celebrityji, svatko na svoj način, krate dane u kućnoj izolaciji. Šuput privid normalnosti pokušava zadržati sređujući se za otmjenu večeru, Indira ne mari, Rozga uživa s psićem, a Seve se dala u čišćenje...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Maja Šuput pokazala raskošni ormar: 'Dosta mi je crnjaka...'

U doba korone od domaćih celebrityja jedino se još Maja Šuput Tatarinov (40) “sređuje”. I dok većinu ostalih zvijezda na društvenim mrežama gledamo u kućnim izdanjima, svatovska pjevačica se ne da smesti u karanteni.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Moda estrade u doba korone 01:18

Da bi skratila vrijeme u izolaciji, Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov (36) upicanili su se kao da idu na večeru u kakav luksuzan restoran.

- Debljajte se sa stilom - poručila je Šuput, na što su je obožavatelji pitali “a tko kuha”. Maja na to pitanje nije odgovorila. Nekoliko dana prije Šuput je pozirala prekapajući svoj raskošni ormar sa skupocjenom garderobom, a pritom je na sebi imala Versaceov šlafrok od oko 4000 kuna.

Indira Levak (47) ne mari za modu u doba izolacije. Energična pjevačica gotovo svakodnevno trenira sa suprugom Miroslavom Levakom (45) u njihovoj kućnoj teretani. Indiru tako imamo prilike vidjeti raščupanu, bez šminke i frizure, u trenirkama te s boksačkim rukavicama na rukama kako marljivo vježba.

Splitska pjevačica Lidija Bačić Lile (34) obožavatelje upozorava na važnost pranja ruku, pa smo je imali prilike vidjeti u majici od stotinjak kuna i kućnom ogrtaču. Vatrena pjevačica pritom je opjevala pranje ruku na sveopće oduševljenje svojih fanova. Iz kuće ne izlazi ni Jelena Rozga (42). Njezin modni dodatak je njezin pas, jorkširski terijer Ringo.

Nije poznato tko ga sad izvodi van nakon što ga je do prije nekoliko godina u obavljanje nužde često vodio Jelenin blizak prijatelj Ivan Huljić (32). A najveća balkanska zvijezda Severina (47) obožavateljima se obraća na društvenoj mreži putem videa. Tako smo je imali prilike vidjeti raščupanu, s minimalno šminke i u majici s likom Alberta Einsteina. Nekoliko dana ranije, Seve je s krpom u ruci glancala Kebinu kuću u Beogradu dezinficirajući sve živo, dok se njezin suprug Igor Kojić (32) izležavao na kauču i gledao TV.

I tad smo je imali prilike vidjeti raščupanu i s minimalno šminke. Neki se, pak, pitaju kako će pjevačica izdržati bez botoksa i filera, koji se raspadnu svako šest mjeseci i potrebno ih je ubrizgavati u lice svako toliko kako bi se održao mladolik izgled. Sudeći po njezinim videima, Seve se zasad dobro drži. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:13

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakPanika zbog korone: Severina glanca Kebinu vilu, a Igor leži... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...