Obavijesti

Show

Komentari 163

Šuput se skotrljala na glavu, a zbog Sopek je stala i žičara...

Šuput se skotrljala na glavu, a zbog Sopek je stala i žičara...
8

Nakon pada, Maja je dugo izbjegavala pokretne stepenice, Renata se nije uspjela zaustaviti pa je porušila desetak ljudi, Ivana Banfić se kao pauk zaplela u mrežu...

VIDEO

Iako su vješti na skijama, naši estradnjaci “preživjeli” su niz nezgoda na zimovanjima. Tada im baš i nije bilo zabavno, ali danas ih se prisjećaju sa smijehom.
 Nakon pada u pancericama, Maja Šuput (33) godinama je izbjegavala pokretne stepenice i u šoping centrima. Pjevačica na zimovanje ide odmalena, ali tek je prije deset godina naučila skijati i, kaže, padati bez njih. 

Kotrljala se po pokretnim stepenicama

- Tako sam u Italiji, nakon što sam se spustila stazom, krenula u pancericama na pokretne stepenice. Kad sam bila već pri vrhu, okliznula mi se pancerica i skotrljala sam se na leđima niz stepenice - prisjetila se Maja.

Skijaši su joj, dodaje, priskočili u pomoć misleći da je smrskala glavu, no samo se pošteno izudarala. Tjednima nakon pada imala je modrice. 
- Do prije koju godinu bježala sam od pokretnih stepenica kao od vraga - smije se Šuput.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezin kolega Jasmin Stavros (59) strastveni je skijaš i svaki slobodan trenutak zimi provede na snijegu. Imao je nekoliko nezgoda, ali to ga, kaže, nije obeshrabrilo. 


- Prije nekoliko godina na stazi me ‘pokupio’ snowboarder. ‘Rasuo’ sam se koliko sam dug i težak, a nisam imao ni kacigu. Lani sam je kupio i skijao sam se uz rub staze, ali snowboarder se opet zaletio u mene. Tada me odbacio u rupu duboku pet metara i jedva sam izvukao živu glavu. Od tada ih izbjegavam - prisjeća se Stavros. Ove godine je, dodaje, dobio novo skijaško odijelo, kupio je nove pancerice, a kako bi se fizički pripremio za skijanje, redovito odlazi u teretanu. I Sandi Cenov (44) godinama obilazi poznata skijališta. Ipak, najradije se prisjeća zimovanja u američkom Vailu gdje je bio sa suprugom i djecom.

- Bilo je -20 Celzijevih stupnjeva i jako loše vrijeme. Na skijalištu je bilo nas svega pedesetak. Odjednom sam čuo poznati glas. Nikako se nisam mogao sjetiti gdje sam ga već čuo. Počeli smo razgovarati, a onda smo otišli na čaj. Kad je skinuo kapu i sunčane naočale, vidio sam da je to Slavko Štimac, moj najdraži glumac iz djetinjstva - prisjetio se Sandi. Dodao je kako se osjećao kao u dječjem filmu “Vlak u snijegu” u kojem je Štimac glumio dječaka Ljubana Marića.

Svježi zrak joj je otvorio apetit

Osim u skijanju, pjevačica na zimovanju uživa i u sauni te bazenu, ali i talijanskim specijalitetima. Prije dvije godine sa skijanja se vratila dva kilograma teža.

Renata je ‘pokosila’ deset skijaša

Nakon što je naučila skijati, voditeljica Renata Sopek bila je prava opasnost na stazi, dok je Dubravka Merlića zbog slomljene noge helikopter vozio u bolnicu.

- Spuštala sam se stazom na pola metra većim skijama. Nisam se uspjela zaustaviti pa sam porušila desetak ljudi kao pijune koji su čekali pred žičarom - kaže Sopek (33). Dodaje da su drugi put zbog nje morali zaustaviti žičaru jer joj je zapeo štap. Voditeljica Željka Ogresta (49) ne skija, ali svake godine sa suprugom Dubravkom Merlićem (52) i djecom ide u Sloveniju. I dok ona kuha, Merla se s djecom prepušta zimskim sportovima. Vješt je skijaš, ali je prije dvije godine na zimovanju u austrijskom Villachu naletio na na strmu i zaleđenu stazu koja je bila prezahtjevna na njega. Nezgodno je pao i slomio bedrenu kost. Do bolnice ga je vozio helikopter, a mjesecima nakon pada imao je gips. 
Cijelu godinu se oporavljao, a sljedeće zime ponovno je stao na skije.

Zbog Sopek stala i žičara

Njezin prvi pokušaj skijanja, prisjeća se, zapamtili su svi skijaši na planini.

- Dopale su me pola metra veće skije jer su jedino te bile slobodne - kaže Sopek.

Banfić se kao pauk zaplela u mrežu

Pjevačica i trenerica Ivana Banfić punom brzinom zabila se u zaštitnu mrežu.

- Ostala sam u njoj visjeti poput pauka. Svi su mi se smijali - prisjeća se Ivana.

‘Ne hvalim se da se ne ureknem’

Mila Elegović na skijama nije sigurna.

- Solidan sam skijaš, ali ne bih se hvalila time jer nikad ne znaš u koje ćeš se drvo zaletjeti - rekla nam je glumica.

Grašo na skijanje ide s društvom

Pjevač godinama skija u Livignu.

- Sviđa mi se jer nema puno Hrvata pa uživam u intimi, a dobra je i zabava - kaže Grašo, koji skija već 20 godina.

Stavros je dobio novo ski odijelo

Jasmin Stavros godišnje na skijalištima provede oko mjesec dana. Ove godine prvi put ide u Livigno, a dva tjedna provest će i na Kronplatzu.

Svake godine ide na drugo skijalište

Sandi Cenov ove godine posjetit će skijalište Nassfeld.

- Idem s obitelji. Bit ću tata i učitelj skijanja. Nakon toga ću s društvom otići na pravo skijanje - kaže.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu