Show

Komentari 252

Šuput stigla sa sinčićem kući: 'Njihovo prvo zajedničko jutro!'

Šuput stigla sa sinčićem kući: 'Njihovo prvo zajedničko jutro!'

Maja Šuput raznježila je pratitelje fotografijom na kojoj se grle njezin muž Nenad Tatarinov i sin, a pjevačica se našalila kako ga je već naručila kod frizera koliko ima kose

Dok pratitelji iščekuju koje ime mu je dala, novopečena mama Maja Šuput Tatarinov (41) objavila je fotografiju najbitnijih muškaraca u svojem životu - sina i supruga, u dječjoj sobici. 'Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepše ikada', napisala je pjevačica ispod fotografije Nenada kako drži sina.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je izgledalo slatko očekivanje?

- Koliko kosice već ima - napisala je Maji ispod fotografije jedna od pratiteljica, a pjevačica se našalila: - Već sam zvala za termin kod frizera.

Jednu od najočekivanijih beba na hrvatskoj estradi pjevačica je rodila u srijedu poslijepodne, oko 16.30 sati, u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj, a nakon porođaja prenoćila je na odjelu postintenzivne njege s obzirom na to da u tom trenutku nije bilo slobodnih mjesta u apartmanima.

Sretni roditelji Maja Šuput Tatarinov (41) i i njezin suprug, poduzetnik Nenad Tatarinov, 'dokumentirali' su svaki bitni trenutak.

Iako još nisu javno obznanili kako im se sin zove, Maja i muž su na Instagramu objavili da su se odlučili kako će nazvati nasljednika. 

- Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve - napisala je Maja u emotivnoj objavi uz prvu fotografiju svojeg sina.

Dok su odbrojavali posljednje dane trudnoće, Maja je objavila da je dječja soba spremna, a za to se pobrinuo Nenad, kojeg je pjevačica tijekom trudnoće 'uposlila'. Složio je sve potrebne 'gadgete' za njihova sinčića.

Tad je Nenad pažnju privukao papučama Versace koje stoje 2300 kuna, a na strateškom mjestu pisalo mu je 'icon'. 

- Tata slaže kindač. Baš si sladak - kratko je prokomentirala Maja koja je zidove dječje sobe ukrasila crtežima životinja. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT:

Najčitaniji članci