Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
116 komentara

Šurjak: 'Zbog udvarača bježim na plažu za umirovljenike...'

Definitivno sam osoba koja više voli ljeto nego zimu. Imam osjetljivu kožu i preko zime mi zbog bure popucaju usne i koža. I dosta sam zimogrozna, govori nam Mirta Šurjak

Foto: Instagram
116 komentara

Najdraža ljetna aktivnost mi je definitivno plivanje. Svaki dan plivam barem 45 minuta i to je jedina fizička aktivnost kojom se bavim tijekom vrućih dana, priča nam atraktivna splitska voditeljica Mirta Šurjak (38). A kako se bliži ljeto, tako se bliži i početak nove nogometne sezone. 

Foto: Instagram

- Meni je svako ljeto radno. Imam stari godišnji koji ću iskoristiti za ljetovanje na Hvaru, a onda se vraćam poslovnim obvezama. Počinje i Hrvatska nogometna liga gdje sam sukomentator s Markom Miličićem. Također, svaki četvrtak sam zadužena za reportaže Uefe Hajduka - kaže nam Mirta, kojoj sigurno ne bi smetalo da radi svaki četvrtak, jer to bi značilo da su njezini voljeni “bili” ostali u Europi. Pitali smo je bez čega ne može na plažu.

- Ne idem bez vode, novina, časopisa, knjige, zaštitne kreme s visokim faktorom, dva ručnika i tri kupaća kostima. Najdraža destinacija u Hrvatskoj mi je bez razmišljanja Hvar. Nije zbog toga što je moj otac s Hvara, nego zbog toga što je doista predivni otok. Ima posebnu draž i miris te mi je žao što ga većina doživljava kao mjesto za noćni provod. Posebno mi se sviđaju kulturne, ali i povijesne znamenitosti koje su kruna ovog otoka - kaže nam Mirta i dodaje:

Foto: Instagram

- Definitivno sam osoba koja više voli ljeto nego zimu. Imam osjetljivu kožu i preko zime mi zbog bure popucaju usne i koža. I dosta sam zimogrozna. Ipak, izbjegavam i jake vrućine te nikad na plažu ne idem u udarnim terminima. Još se “bori” s udvaračima na plaži. 

- Muškarci ne upadaju samo na plažama. Često prilaze i na ulici. Sjećam se da sam jednom htjela biti na plaži bez muških pogleda pa sam se uputila u jednu uvalu za umirovljenike. Odjednom sam čula dva dečka kako viču: ‘Je li ovo Mirta Šurjak’. Onda su me pitali: ‘Zašto trener Hajduka nije tog i tog igrača stavio u utakmicu’ - priča nam s osmijehom Šurjak, kojoj uskoro prestaje godišnji.

Foto: Instagram

- Znam da će čudno zvučati, ali bez obzira na ljetne dane obožavam raditi. Jedino mi možda teško padne ponedjeljak nakon godišnjeg odmora, ali brzo se vratim u formu. Ipak sam navikla na rad - kaže za kraj razgovora simpatična Splićanka. 

MODNA REVIJA Mirta Šurjak pokazala dekolte, a Marta Fernandes Chanelicu...

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice nisu za vezu, a Ribe ne podnose Lavove

Tema: Stiže vrelo ljeto

Message