Obavijesti

Show

Komentari 0

'Susjedi iz pakla 2': Ovo je pet stvari o filmu koje niste znali

'Susjedi iz pakla 2': Ovo je pet stvari o filmu  koje niste znali
6

'Susjedi iz pakla' su otišli u dubine koje nitko nije očekivao od Rogena i Efrona, pa nas je iznenadilo kada su objavili da snimaju nastavak. Jasno, još razuzdaniji od jedinice

VIDEO

U nastavku komedije 'Susjedi iz pakla', Mac (Seth Rogen) i Kelly (Rose Byrne), glavni likovi prvog dijela, čekaju drugo dijete. I točno kad su spremni napustiti svoju staru kuću, otkriju da su im nove susjede cure iz sestrinstva. No ne nekog mirnog i pristojnog sestrinstva već Kappa Nu, predvođene odlučnom Shelby (Chloë Grace Moretz), koje ništa neće spriječiti da organiziraju još luđe tulume od svojih prethodnika iz bratstva.

Mac i Kelly, stisnuti u kut, u pomoć pozivaju Teddyja (Zac Efron), nadajući se da će ih on uspjeti otjerati. Ali ako susjedi misle da će se cure iz sestrinstva predati bez borbe, onda su ozbiljno podcijenili žensku moć i njihovu domišljatost.

Da bi se mogla snimiti još jedna priča o bračnom paru kojeg teroriziraju studenti, i glumci i redatelj su se morali propisno potruditi. Ovo su samo neki detalji o zgodama sa snimanja.

1) Namašćeni Efron

Za scenu u kojoj se Efron maže svinjskom masti, koristili su pravu mast, zajedno s uljem za bebe, paprom i majčinom dušicom. Premda je mirisalo zanimljivo, bilo je praktički nemoguće za oprati.

2) Trojka već stiže?

Premda se nije još uvijek potpisao ugovor, glasine kažu da ćemo dobiti i treći nastavak ukoliko ovaj dio poluči uspjeh na kino blagajnama. U svakom slučaju, cjelokupan tim je izjavio da bi sa zadovoljstvom snimili još jedan film.

3) Rogen je osmislio neke praktične efekte

U jednom trenutku u filmu, Seth Rogen slučajno odleti u zrak. Dok se postava specijalnih efekata mučila s tim efektom, Rogen je uskočio sa svojim klasičnim znanjem.

- To je najjednostavniji trik, rade ga još od vremena Bustera Keatona. Samo treba kameru namjestiti tako da ne pokazuje lice. Snimiš lutku kako odlijeće, potom mene kako slijećem na onom mjestu gdje bih pao. Svi ostali su ukipljeni za to vrijeme. I to je to, umjesto stotinu tisuća dolara, napravio si efekt za samo par tisuća. Običan trik kamere - izjavio je glumac.

4) Svi tulumi su po danu

Kako su svi tulumi u prvom dijelu po danu, a redatelj je želio pokazati kako su 'cure' iz drugog dijela veće 'divljakuše' od dečkiju, tako su svi tulumi u filmu po danu. Izgleda da je to svima odgovaralo.

5) Efron nije nimalo poput svojeg lika u filmu

Za razliku od svoje razuzdane i zbunjene uloge, Zac Efron u potpunosti zna gdje želi ići i kako do toga želi doći. Njegova glumačka karijera ga veseli i smatra da svi mogu naći ono što žele, dokle god su voljni dati si truda s potragom. O svojem narednom projektu, 'Spasilačkoj službi' s Dwayneom Johnsonom, imao je samo pozitivne komentare.

'Susjedi iz pakla 2' u distribuciji Blitz film i video možete pogledati u domaćim kinima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode