Show

Komentari 30

Šuška se o prekidu, a Hana ne može spavati: 'Odvratno jutro'

Šuška se o prekidu, a Hana ne može spavati: 'Odvratno jutro'

U jeku glasina o prekidu s Goranom Jurenecom, Hana se ne obazire na komentare niti je o istom rekla nešto konkretno. Posvetila se sebi, no požalila se kako ponoći ne može spavati

Reality zvijezda Hana Rodić (23) posljednjih je nekoliko dana pobudila znatiželju svojih pratitelja nakon što se počelo 'šuškati' kako je prekinula ljubavnu vezu s Goranom Jurenecom (40). No niti jedan od njih glasine nije potvrdio, a Rodić je na društvenim mrežama počela objavljivati zgode iz svakodnevnog života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sada se Rodić na društvenim mrežama požalila kako je rano u jutro već bila budna, jer nije mogla spavati. U svom domu ima malenog 'cimera' koji joj pravi društvo, a koji je, tvrdi, kriv za njezinu nesanicu.

- Ovako izgleda kada ustanete u tri, četiri sata u jutro, a kada možete spavati jer su svi sastanci popodne. Znate tko je kriv? Ovaj tu smrad - rekla je Hana u video na Instagram 'Storyju' i pokazala na svog mačka, a potom napisala:

- Ne znam za vas, ali meni je današnje jutro odvratno. 

Iako je malo 'hvata' nesanica, Hana se u jeku 'šuškanja' o prekidu posvetila sebi. Nedavno je otišla na frizuru i šminkanje, a konačne rezultate pokazala je na društvenim mrežama.

Naime, šuškanja o prekidu reality para počela su kada je Jurenec prestao pratiti Hanu na Instagramu te obrisao zajedničke fotografije. Nakon izbrisanih fotografija zaključao je profil za javnost. S druge strane, Hana i dalje prati Gorana. 

- Ne mogu zaustaviti glasine i ne mogu promijeniti mišljenje ljudi koji vjeruju u njih. Sve što mogu je sjediti i smijati se ljudima kojima nemaju ništa bolje za raditi nego pričati o meni - poručila je Rodić nakon glasina o prekidu, no još nije otkrila što se događa s njom i Goranom. 

 

Najčitaniji članci