Obavijesti

Show

Komentari 110

Sustanari Milu izbacili iz BB-a: Htjela sam dogurati do finala

Sustanari Milu izbacili iz BB-a: Htjela sam dogurati do finala
8

Sa samo jednim bodom više od Tamare iz showa je ispala Mila Tokić. Rekla je kako joj je žao što odlazi kući, ali se veseli što će vidjeti svoju petogodišnju kćerku

VIDEO

Najmanje glasova publike ovaj tjedan dobili su Mila, Slavica i Tamara pa su stanari između njih birali koga će izbaciti iz BB kuće. Mila Tokić (21) dobila je jedan glas više od Tamare te je tako, nakon MIlana, druga natjecateljica koja ispada iz showa. Ona je od svojih sustanara dobila 21 bod, Tamara je dobila 20, a Slavica 16 bodova. Čim je Veliki Brat objavio tko napušta kuću Mila je počela plakati i opraštati se sa sustanarima. Dušku nije bilo jasno zašto je najviše ukućana glasalo za nju kad je ona tako jako lijepa.

- Imam curicu od pet godina i ona mi je najviše nedostajala. Da me zagrli i da mi se nasmije. U kući mi se nije dogodilo ništa ružno, a zbog Soraje mi je najviše žao što sam izašla. S njom sam se nekako najbolje našla - rekla je Mila odmah po izlasku iz kuće. Priznala je da je htjela dogurati do finala i da joj ne bi bio problem ostati još tri mjeseca u BB-u.

Marijani je otkrila i da je očekivala kako će najviše bodova dobiti od Bojane jer se s njom od samog početka najlošije slagala. Prokomentirala je i Tamarinog dečka koji se popeo na ogradu otpada.

- Meni je to sve bilo smiješno. Da je moj muž tako nešto napravio ja bih mu vikala da je kralj - rekla je i dodala da nijedan od muškaraca u kući nije bio po njenom ukusu.

Mila bi voljela da u showu pobjede George ili Lester.

Mama: Očekivala sam da će Nemeš više pjevati u kući

Nemešova majka gostovala je u studiju i priznala da je bila šokirana ponašanjem svog sina u Big Brotheru. 

- Suprug i ja oduvijek smo bili ponosni na sina, kao i cijela naša obitelj. Nema razloga da ga se stidimo i podržavamo ga. Iskreno, bili smo šokirani njegovim ponašanjem u kući. To je prava riječ koja opisuje kako smo se osjećali. Uglavnom nema loših komentara u vezi njegovog ponašanja, ali ljudi koji ga poznaju od malena kažu nam kako ga ne prepoznaju. Mi ne znamo kako je njima u kući i sigurno im nije lako pa možda zato ruše svoje principe. Ne znam kako bi se bilo tko od nas ponašao na njihovom mjestu. Rekao je da se u kuću ide eksponirati kao pjevač, ali eksponirao se malo drugačije - rekla je Nada Nemešević i dodala da je očekivala kako će njen sin više pjevati te da je u lipnju trebao diplomirati solo pjevanje. 

Rekla je i da je Nemeš oduvijek bio okružen ženama i da se lijepo ponašao prema njima. 

Stanari jedva nalazili razloge za izbaciti Milu, Tamaru ili Slavicu

Prva je u ispovjedaonicu ušla Ema. Mili je dala dva boda jer se ponaša djetinjasto, a Tamari je dala jedan bod jer je loše obavila tjedni zadatak. 

Nemeš je bio na sto muka kako bi objasnio zašto nekome daje bodove. Prvo je rekao da Mili daje dva boda jer ga je loše našminkala, a nakon što Veliki Brat nije prihvatio taj argument rekao je kako se s njom možda nije dovoljno družio. Tamari je dao jedan bod jer ju poznaje kraće od ostalih.

Soraja je dva boda dala Tamari jer je nije stigla upoznati, a jedan bod Slavici jer je odlučila da želi spasiti Milu. Slično je razmišljala i Tamara koja je dva boda dala Slavici jer joj nije dovoljno interesantna i jedan Mili jer je htjela spasiti Tamaru. 

- Glasati protiv žene meni je iznimno teško, jer žene jako volim. Dajem Mili dva boda, jer je ona isto napravila meni prvi put kad sam izašao. Jedan bod dajem Slavici, jer nekome moram, a ne mogu Tamari. Ona mi je favorit - rekao je Duško.

George je dva boda dao Slavici jer je bila najstarija među nominiranima, a jedan je dao Tamari zato što protiv Mile ne može glasati. Kako se s njom nije uspio dovoljno povezati Horvat je Slavici dao dva boda, a jedan je dao Tamari jer nije mogao dva tjedna zaredom bod davati Mili.

Marijana je dva boda dala Tamari jer je drska, a jedan Mili jer joj grozno pjeva. Nikola je pak rekao da se sa Slavicom slaže lošije nego s druge dvije nominirane pa joj mora dati dva boda. Jedan je dao Mili. 

Dražen je dva boda dao Tamari zbog greške u tjednom zadatku, a jedan Slavici jer kupuje cigarete, a ne puši ih. Tamara je dva boda dobila i od Lestera koji misli da ona malo glumi, a Makedonac je osim nje bod dao i Slavici. 

Zbog incidenta s dečkom, Radašin je također dva boda dao Tamari, a jedan je dao Mili jer mu je Slavica bliža po godinama.

Nakon Milinog ispadanja prikazano je kako su glasale i nominirane stanarke i kapetani. 

Mila je dala dva boda Tamari, a jedan Slavici. Dva boda Tamari dala je i Slavica, a Mili je dala jedan. Tamara je pak dva boda dala Mili, jer misli da nije bila iskrena prema njoj, a jedan bod Slavici. Nirmal je pak četiri boda dao Mili, a dva Slavici. Bojana je također dala četiri boda Mili, a dva Tamari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge