Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
29 komentara

Suzana Štimac je objavila sliku s dečkom na 'Fejsu'

Bivša supruga Igora Štimca poručila je da je se pusti na miru i da je novinari više ne zovu. U vezi s Damirom Milačićem je već nekoliko mjeseci...

Facebook
Foto: Facebook

Suzana Štimac Žunić (38) dosad je rijetko davala izjave o vezi s bivšim košarkaškim reprezentativcem Damirom Milačićem (35). On je prije pola godine komentirao njezine fotografije na Facebooku napisavši da je lijepa. Slikarica je tada rekla da su zajedno, ali je demantirala šuškanja da je s njim trudna. No njihove zajedničke fotografije koje je objavila na profilu na Facebooku potvrdile su da je uistinu sretno zaljubljena. Miss Jugoslavije 1988. vezu s Milačićem navodno je započela lani nakon rastave od Igora Štimca (42). U braku su bili 19 godina.
Prijatelji bliski Suzani kažu da se jako vole. Milačić ju je upoznao sa svojom obitelji, koja ju je odlično prihvatila, a i ona je njega dovela u stan na splitskim Bačvicama u kojem živi s djecom. Pričalo se i da su kupili zemljište za kuću u podsljemenskoj zoni, no Suzana je i to demantirala. Par se viđa u Zagrebu i Splitu. Nakon rastave Suzana od bivšeg nogometaša nije htjela ništa osim stana na Bačvicama. Uz to, plaća joj alimentaciju za kćeri Miju i Deu.
BILA JE TO LJUBAV NA PRVI POGLED
Igor i Suzana upoznali su se 1989. nakon što je ona okrunjena za Miss Jugoslavije. Igor je tada bio perspektivan nogometaš. U braku su bili 19 godina. Imaju troje djece, Luku (19), Miju (16) i Deu (12). Lani su se odlučili rastati, a krivnju za raspad braka preuzeo je nogometni trener. Prije deset godina ljubavnica Alka Vuica zalila ga je šampanjcem u njegovoj diskoteci u Bolu na Braču.
IGOR ŠTIMAC JAVNO REKAO: VOLIM 29-GODIŠNJU LANU
Suzana je lani Štimca navodno izbacila iz stana nakon što je doznala da je vara sa studenticom Lanom Bucat (29). Sa Štimcem je Lana godinu dana varala splitskog pekara, koji ju je ostavio. Prije šest mjeseci Igor je rekao da voli Lanu.

Naši partneri pišu
Message