Obavijesti

Show

Komentari 160

Suze i smijeh u 'The Voiceu': Četvero ih je napustilo show

Suze i smijeh u 'The Voiceu': Četvero ih je napustilo show
46

Jacques se u suzama oprostio od Melanie Malike Acorlor koja također nije skrivala emocije, a Indira je s knedlom u grlu izgovorila ime kandidata koji napušta show

VIDEO

U subotu je započeo završni dio natjecanja u kojem se sudionici showa 'The Voice' jedni protiv drugih bore za naslov Najljepšeg glasa Hrvatske. Nakon uzbudljivih dvoboja, do najtežeg dijela došlo je 24 natjecatelja, a večeras nastupilo njih 12. Prvi put je i publika imala veliki utjecaj na ostanak ili ispadanje kandidata jer su gledatelji tijekom emisije mogli zvati i glasati za svoje favorite. Kandidat koji je dobio najviše glasova publike, plasirao se dalje u natjecanje, a o sudbini ostalih dvoje koji su se predstavili iz određenog tima, odlučio je sam mentor.

U daljnje natjecanje idu Sara Barbarić, Alen Bičević, Nina Kraljić, Ema Gagro, Bruna Oberan, Karlo Cvetković, Mahira Kapetanovića i Elena Stella.

Natjecanje su napustili Kristina Boban, Melanie Malike Acorlor, Dora Vestić i Daniel Jurišević.

Kandidati su u dogovoru s mentorima i produkcijskom ekipom dogovorili koje će pjesme pjevati.

Na početku emisije svi natjecatelji su zajedno otpjevali pjesmu 'Ella E' Dine Dvornika.

TIM TONY

U prvoj emisiji uživo led je probila Sara Barbarić, članica Tonyjevog tima. Pjevala je 'Tough Lover' Christine Aguilere koja joj je ujedno i, kako je rekla, uzor.

VIDEO

- Dobro si to izvela. Super je ispalo iako smo se jako namučili, ali to je bilo potrebno kako bi to ovako ispalo - rekao joj je mentor Tony.

Poslije nje uslijedio je nastup Alena Bičevića koji je otpjevao emotivnu pjesmu 'Još uvijek sanjam da smo zajedno' Toše Proeskog.

VIDEO

- Tu si trebao dati sto posto emocije, a dao si 120. Želim ti da dođeš do finala jer ti to možeš - rekao mu je mentor Tony.

Kristina Boban iz Splita treća je natjecateljica iz Tonyjevog tima koja se predstavila gledateljima. Izvela je 'When Love Takes Over' Davida Guette i Kelly Rowland.

VIDEO

- Nešto najljepše što sam doživio od tih ljudi s kojima sam radio je to što uživaju u trenutku. Ostanite takvi - poručio je Tony svom timu poslije njezinog nastupa.

Od troje Tonyjevih kandidata najviše glasova publike dobio je Alen i tako se odmah plasirao u daljnje natjecanje. O sudbini Sare i Kristine morao je odlučiti sam Tony, pa je, iako mu je bilo jako teško, još jednu priliku odlučio dati Sari.

TIM JACQUES

Prva predstavnica Jacquesovog tima bila je Ema Gagro, koju je Jacques nazvao svojom soul divom. Pjevala je 'A Song For You' Donnyja Hathawaya.

VIDEO

- Sav sam se naježio. Ti si opravdala moj odabir u dvoboju. Uvjeren sam da će publika vidjeti tvoj potencijal. Ne samo da si najveća soul diva ovog natjecanja, ti si potencijalno najveća soul diva u Hrvatskoj - udijelio je Jacques kompliment Emi.

Pjesmu 'Čuvaj me' benda Pavel Jacques je namijenio Melanie Malike Acorlor.

VIDEO

- Ništa ti nije falilo. Bila si divna. Presretan sam što te publika tako divno podržava. Ti si jedna čista ljepota i iznutra i izvana - rekao joj je oduševljeni Jacques.

Nina Kraljič bila je zadnja predstavnica Jacquesovog tima. 'Wicked Game' Chrisa Isaaka pjesma je s kojom se predstavila.

VIDEO

- Ganula si me do suza, opet - Jacques nije puno duljio s komentarima. Od ove tri djevojke, najviše glasova publike dobila je Nina. Prema Jacquesovom odabiru, dalje će se natjecati i Ema. Melanie i Jacques od tuge nisu mogli sakriti suze.

TIM INDIRA

Dora Vestić izvela je energičan nastup za što je zaslužna pjesma 'Rolling On The River' Tine Turner.

VIDEO

- Kakva snaga u glasu. Gotovo je srušila ovaj studio - njezinom izvedbom bila je presretna njezina mentorica.

'Ja bih preživio' Dine Dvornika pjesma je s kojom je na pozornicu izašao Karlo Cvetković.

VIDEO

- Tako sam ponosna na tebe. Oduševio si me. Ti si čista energija. Znaš kako se kreće na sceni, kamera te voli, publika te voli - Indira je za njegovu izvedbu bila puna komplimenata.

Svoj red dočekala je i Bruna Oberan. Pjevala je 'Bang Bang' koju inače izvode Jessie J, Ariana Grande i Nicki Minaj.

VIDEO

- Ovo je bio bang bang na sve strane, ovo je bila artiljerija - vikala joj je Indira.

U Indirinom timu najviše glasova publike dobila je Bruna. Indira je u suzama odlučila da s njom dalje ide Karlo.

TIM DEČAK

Daniel Jurišević zapalio je publiku pjesmom 'Run to the Hills' Iron Maidena.

VIDEO

- Ovo je teška pjesma i ja ti skidam kapu - mentor je bio zadovoljan njegovom izvedbom.

'Sve će to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i sas' pjesma je Bijelog dugmeta koju je Dečak odabrao za Mahira Kapetanovića.

VIDEO

- Meni je ovo bilo fantastično - Dečak nije imao zamjerki.

Zadnja u emisiji, i zadnja iz Dečakovog tima, nastupila je Elena Stella. Sve je zadivila izvedbom pjesme 'Johnny Got a Boom Boom' Imelde May. Najviše glasova publike upravo je ona i dobila. Između ostala dva pjevača Dečak je odlučio da će se dalje natjecati i Mahir.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala