Show

Komentari 19

Suze voditeljice: Ellen se u talk showu 'slomila' zbog Bryanta

Suze voditeljice: Ellen se u talk showu 'slomila' zbog Bryanta

U dirljivom govoru Ellen se zahvalila i svojoj publici. Zahvalila im se na svakom trenutku koji provode s njom. Zahvalila im se i na tome što čekaju karte, što uzimaju odjeću za televiziju, namještaju frizure

Jedna od najpopularnijih voditeljica u svijetu Ellen DeGeneres (62) poznata je po zabavnim i humorističnim emisijama u koju dolaze neke od najvećih zvijezda, ali i 'obični ljudi'. U nedjelju je trebao biti poseban dan. Trebala je proslaviti rođendan, a onda s osmijehom na licu odjuriti na prestižnu dodjelu nagrada Grammy. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

No, dogodilo se nešto o čemu nije mogla niti sanjati. Legendarni Kobe Bryant, njegova kći Gianna i još sedmero putnika poginuli su u helikopterskoj nesreći. 

Godinama su se poznavali, a prije svega nekoliko mjeseci gostovao je u njezinoj emisiji. Pričao je o karijeri, obitelji, životu...I dok su se u nedjelju brojne zvijezde opraštale, društvene mreže poznate voditeljice nisu bile aktivne.  

Tek dan nakon nesreće, Ellen se obratila fanovima. Oprostila se od Bryanta, ali i poslala snažnu poruku milijunima ljudi koji je svakodnevno prate.. 

- Hvala što ste došli. Danas je ponedjeljak, jučer je bila nedjelja. Bio je moj rođendan i dodjela Grammy nagrada. Bila sam nominirana, ali nisam osvojila. Nije to poanta. Jučer je trebao biti slavljenički dan, ali dobili smo tragičnu vijest u vezi Kobeja Bryanta - rekla je DeGeneres i dodala: 

- To je nešto o čemu želim pričati. Život je kratak i lomljiv i ne znamo koliko rođendana imamo još za proslaviti. Baš zbog toga - ne trebaš imati rođendan kako bi slavili. Trebamo slaviti život - rekla je voditeljica dok je rukom brisala suze. 

U dirljivom govoru Ellen se zahvalila i svojoj publici. Zahvalila im se na svakom trenutku koji provode s njom. Zahvalila im se i na tome što čekaju karte, što uzimaju odjeću za televiziju, namještaju frizure. Zahvalila se i svojoj supruzi i dodala kako cijeni to što je voli iako nije osvojila Grammy.

- Ako niste nekom rekli da ga volite, recite mu to sada. Recite im da ih volite. Nazovite prijatelje. Pišite prijateljima. Zagrlite ih. Poljubite ih - zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci