Obavijesti

Show

Komentari 67

Svađa nakon Nikad nije kasno: Žena pobjegla u sigurnu kuću

Svađa nakon Nikad nije kasno: Žena pobjegla u sigurnu kuću
3

Dragan Potpara iz Zadra, koji se natjecao u showu ‘Nikad nije kasno’, zbog pijanstva je noć proveo u policiji. Supruga ga je prijavila za nasilje te mu se već danima ne javlja

VIDEO

U zadarskoj policiji potvrdili su nam da je Dragana Potparu (52), koji se natjecao u showu 'Nikad nije kasno', supruga 21. ožujka prekršajno prijavila zbog verbalnog nasilja u obitelji, odnosno jer je vikao na nju razgovarajući na mobitel.

Supruga Jasmina ga je napustila s trojicom malodobnih sinova tri dana kasnije.

- Supruga i ja sjedili smo na kauču i gledali show ‘Nikad nije kasno’ u kojem sam se natjecao. Djeca su bila ponosna. Ali ona me je napala što ja imam o njoj i djeci razgovarati na televiziji. Ostao sam zatečen. Pa pitali su me u emisiji imam li ženu i djecu. Zar nije logično reći da imam i da je ona mlađa od mene 21 godinu? - pita se Potpara. Dodao je da mu nije imalo smisla lagati o obitelji.

- Ona je uzela djecu i otišla prijateljici. Psihički sam potpuno dotučen, djecu nisam vidio dva tjedna, a prva tri dana supruga se ni meni ni svojoj majci nije htjela javiti na mobitel pa smo oboje strahovali - tvrdi Potpara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U policiji su nam rekli da je Potpara prespavao u postaji s 1,40 promila alkohola u krvi, nakon čega je prijava završila na Prekršajnom sudu. Dobio je i prijavu za vrijeđanje i omalovažavanje policajaca, rekli su u policiji. Nakon što je izvrijeđao policajce, koji su mu došli na vrata, Potpara je navodno htio otići iz stana jer 'nema što razgovarati s njima'. Njegova supruga je, kako je rekao zadarskom Centru za socijalnu skrb, otišla s djecom u sigurnu kuću.

- Nemam blage veze ni o kakvom nasilju. Naljutio se jesam jer je supruga kupila našoj djeci mobitele od tisuću kuna, a nemamo što jesti. Viknuo jesam. Jednom u šest mjeseci dignuo sam glas - tvrdi Potpara. Dodaje i da je napuhao 1,40 promila alkohola u krvi jer koristi 'pumpicu kojom liječi emfizem pluća, a taj lijek sadrži niski udio alkohola'. Potpara dodaje i da je policija prema njemu bila neugodna.

On je s 31-godišnjom suprugom i njihova tri dječaka živio u Zadru u garsonijeri od 20-ak kvadrata. Sad moli ženu da mu se vrati s djecom kako bi razgovarali o zajedničkoj budućnosti.

- Ako se želi vratiti, možemo razgovarati. Ako ne želi, to je naravno njezino pravo i ja na to pristajem, ali zatražit ću skrbništvo nad naše troje djece. Oni su htjeli pobjeći od nje i vratiti se meni, ali sam im rekao da to ne čine. Rekli su mi to u telefonskom razgovoru jer imaju mobitele. Već sam bio u Centru za socijalnu skrb na razgovoru. Čekat ću je do kraja tjedna - kaže Dragan. Glazbenik je koji svira klavir, gitaru i harmoniku te se služi s još devet instrumenata.

Uvjeren je da je pravi razlog ženina odlaska financijska rastrošnost za koju se saznalo u obitelji. Zadnje što ga je naljutilo bila je kupovina novog mobitela za 1000 kuna, dok mu djeca zbog neimaštine, kaže, triput u tjednu ručaju rižu bez umaka.

- Supruga mi je lagala da manje zarađuje. Napravila je 46.000 kuna duga, a nitko ne zna na što je potrošila novac. Ja to neću vraćati. Tvrdila je da je ostala bez dječjeg doplatka u rujnu pretprošle godine i da ne dobiva ništa, a dobivala je 1400 kuna mjesečno. Istodobno, njezina majka nam pomaže platiti dječje knjige, opremu i odjeću. Ni ona nije znala ništa o dugovima. Tri dana prije odlaska prijavila me je policiji jer sam rekao da ne želim jesti parizer za večeru - kaže Dragan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju