Show

Komentari 68

Svađa zbog malog genijalca u 'Supertalentu': 'On je premlad'

Svađa zbog malog genijalca u 'Supertalentu': 'On je premlad'

Dječak iz Mostara pokazao je zavidno znanje o zemljopisu, ali žiri mu nije dao prolaz za daljnje natjecanje. Iako je Nino oduševio mnoge svojim talentom, njegove godine su postale predmet rasprave

Nini Avdiću (6) žiri nije dao prolazak u finale showa 'Supertalent'. Nino je u emisiju došao kao 'tajni agent' koji je svojim znanjem o zemljopisu spasio svijet.

Dok je u audicijskoj emisiji nabrajao glavne gradove svjetskih država, u emisiji uživo je pokazao da zna prepoznati gradove i po njihovom obliku.

U finale su prošli Step Boys i Martin Kutnar. 

Maleni Mostarac svojim je talentom oduševio publiku i gledatelje, no neki, poput članice žirija Martine Tomčić, smatraju da je Nino premlad da se natječe u showu.

Zbog činjenice da mu je tek šest godina, gledatelji su pokrenuli žustru raspravu na društvenim mrežama. Jedni govore da dječakova vještina 'nije ni talent', dok su drugi rekli da je Nino trebao proći dalje umjesto Step Boysa. 

Iako nije ostvario cilj u Supertalentu, Avdić je već postao zvijezda te se uoči nastupa pohvalio da je pozirao za fotografije čak 958 puta. 

 

Najčitaniji članci