Obavijesti

Show

Komentari 81

Svađe, seks, suze i šake: Ovo su najsočniji skandali s 'Farme'

Svađe, seks, suze i šake: Ovo su najsočniji skandali s 'Farme'
1

Ovogodišnje izdanje reality showa 'Farma' počelo je prije nekoliko dana, osamnaestero farmera udomaćilo se na imanju, a već su pojavile i prve trzavice među njima

VIDEO

Popularna 'Farma', baš poput svakog drugog reality showa, nije pošteđena skandala. I dok čekamo da na imanju počne 'krš i lom', vrijeme je da se prisjetimo koji su prijašnji farmeri bili pravi majstori od skandala.

Anamarija Džambazov

U lanjskom izdanju ovog reality showa jedna od osebujnijih natjecateljica bila je Anamarija Džambazov koja je, između ostalog, bila i glavna akterica jednog fizičkog obračuna. Naime, nakon što je isprovocirala sustanarku Mariju, ona je izgubila kontrolu i opalila Anamariji šamar.

Anamarija je svoju reality karijeru nastavila u srpskom 'Parovima' gdje je bila oštra konkurentica osebujnim likovima koji su prodefilirali kroz taj show.

Kaos u prvoj sezoni

Prva sezona farme na našim malim ekranima pojavila se 2008. godine, a s njom su došli i prvi skandali.

Tako je Jelena Urukalo otkrila je da je pobacila dijete Marina Ivanovića Stoke dok je bio u komuni. Reper ju je ubrzo ostavio jer je javnosti otkrivala njihovu intimu. 

Tučnjava Drviša i Lupina

Stipe Drviš je sa Stefanom Lupinom izbačen s 'Farme' zbog tučnjave. Potukli su se nakon dvoboja u kojem je fotograf pobijedio Alena Macinića. Lupino je opsovao djevojke, koje su navijale za Svisca, a Drviš je nasrnuo na fotografa. U gužvi, udarac u glavu dobila je Stefany Hohnjec

Slađa Petrušić otkrila je sustanarima vijesti iz svijeta, a onda dobrovoljno napustila 'Farmu'. Aleksandra Grdić je Hanu Hadžiavdagić nazvala 'smrdljivom Bosankom'. 

U prvoj sezoni 'Farme' nije bilo seksa, ali su se natjecatelji zato skidali pred kamerama te se mazili. Najaktivnije bile su Aleks i Jelena Urukalo. Njih dvije su se svojedobno ljubile, a bivša Miss Hrvatske ranije je pokazala grudi i mazila se s Hanom.

Gotovčevi su bili vladari reality scene

Drugu sezonu obilježila je tučnjava djevojaka, a nerijetko je bilo verbalnog vrijeđanja i naguravanja. Simona Gotovac i Petra Maroja svađale su se oko nominacija, a eskaliralo je kada je Petra opalila šamar SImoni. 

Boris Jelinić držao je Antu za Gucci košulju dok je ovaj pokušavao zgrabiti Petru, koja je kasnije diskvalificirana. Zbog upletenosti u tučnjavu, naknadno su izbačeni Gianna Apostolski i Ante Gotovac, i to pola sata nakon njenog vjenčanja s poštarom Ivicom. Gianna je tada kameri bijesno pokazala srednji prst.

- Napušite mi se svi ku... - rekla je bivša voditeljica 'Golih vijesti'. 

Paris i Bubičić - od reality romanse do braka

Njen kolega Boris Jelinić otkrio je da se Ivana Paris često na 'Farmi' seksala s Dinom Bubičićem. Manekenski par u kući je odlučno opovrgavao da su u vezi, ali mjesecima nakon izlaska s 'Farme' prestali su se skrivati. Danas su u braku.

'Nestašni' Gego'

Stjepan Barišić Gego, razočaran što su ga izabrali za prvog dualistu, razbio je kameru i uništavao po brvnari. Sustanarima je rekao da su 'ulizice i petokolonaši'. Na 'Farmu' je u čarapi prošvercao hašiš, a tvrdio je da mu produkcija showa nije davala potrebne lijekove budući da boluje od PTSP-a. Kasnije je izjavio da su Anti na 'Farmu' stalno švercali drogu. Gego je na 'Farmu' uzeo nož, a tvrdi da je njime sebi htio prerezati žile.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni