Obavijesti

Show

Komentari 29

Svađaju se zbog 6400 kn: Bole Ivi duguje za pričuvu od stana

Svađaju se zbog 6400 kn: Bole Ivi duguje za pričuvu od stana
7

Par se upoznao 2000. godine, kad je Bole Top bio zvijezda HNL-a. Legenda kaže da je Boško svim silama pokušavao pridobiti manekenku. Ipak, nisu izdržali, a sad se spore i oko računa za stan

VIDEO

Iva Radić (42) i Boško Balaban (41) službeno su se rastali ljetos, no nekadašnja Kraljica Hrvatske je nakon toga zatražila podjelu bračne imovine. Da se razvode šuškalo se dvije godine, a brak je službeno okončan ove godine u lipnju. No Iva je 31. srpnja 2019. zatražila i podjelu bračne stečevine, za koje ročište zasad nije zakazano. Bivša manekenka je u sporu angažirala odvjetnicu, a Boška još nitko ne brani.

Marko Lukunić/PIXSELL

No to nije kraj ratu bivših supružnika. Iva je zatražila od Boška da plati 6432, 96 kuna pričuve za stan na Remetskom kamenjaku u Zagrebu. Iva kao suvlasnik zgrade tvrdi da Boško, koji je na toj adresi prijavljen, nije plaćao zajedničku pričuvu u iznosu od 201 kunu od 1. kolovoza 2016. do 1. rujna 2019.

Na špici: Bole Top na štakama u društvu nepoznate plavuše
Na špici: Bole Top na štakama u društvu nepoznate plavuše

Iva je nakon razvoda ostala živjeti na toj adresi s njihovo troje djece, a Boško se navodno preselio u Severinino susjedstvo nedaleko od Kozjaka u Zagrebu. U jeku razvoda prije dvije godine Boško nam je priznao da stvari između njih dvoje nisu štimale prethodnih godinu dana.

- Nije to više bilo to. Bilo je neslaganja i svađa. Nije bilo prevelike sreće zajedno. Nismo se dugo premišljali o razvodu. Svatko se na svoj način promijenio tijekom svih tih godina koje su prošle – rekao nam je tad Boško.

Tad je rekao i da nemaju problema nakon razvoda, odnosno da su podjelu imovine dogovorili mimo suda. U lipnju te 2017. započeli su odvojeni život, odnosno Boško se preselio u unajmljeni stan.

- Prepisao sam taj stan na Ivu čim sam ga kupio – rekao je tad.

Zagreb: Iva Radić prošetala gradom

Par se upoznao 2000. godine, kad je Bole Top bio zvijezda HNL-a. Legenda kaže da je Boško svim silama pokušavao pridobiti manekenku, koja ispočetka nije bila zagrijana za njega. Pokleknula je taman kad je nogometaš potpisao ugovor za Aston Villu. Navodno je nakon dugo promišljanja utipkala njegov broj i nazvala ga te pitala je li još zainteresiran za kavu. Godinu dana kasnije vjenčali su se kod matičara u Dubrovniku. U crkvi su izmijenili zavjete prije 11 godina. O krizi u njihovu braku naveliko se počelo šuškati 2013.

- Ovo je naše vrijeme da svatko poradi na sebi, a tako i na našem odnosu. Vrijeme zna najbolje – rekla je Iva prije šest godina. 

RTL

No kad su konačno odlučili ipak svatko krenuti svojim putem, umirovljenu manekenku, koja je vratila svoje djevojačko prezime Radić, emocije su preplavile čak i u javnosti, pa je viđena u zagrebačkom kafiću kako zabrinutog izraza lica i suznih očiju čita novosti o novim simpatijama bivšeg supruga. Bole se nedugo nakon rastave zaželio čari noćnog života, a nekolicini ljepotica nudio je svoje ugodno društvo. Koliko je poznato, na njegov šarm ipak ni jedna dama nije pala, niti se Balaban hvalio ozbiljnijim ljubavnim vezama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju