Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
81 komentara

Svaka dama zaradila dva stana: Seve ometala susjede bukom

Severina si je u Zagrebu kupila raskošan stan, a prije dvije godine terasu je ogradila od znatiželjnih pogleda. Badrićka se ljeti odmara u vili na Jelsi...

Foto: Privatni album/Pixsell
81 komentara

Severina Kojić (46), Nina Badrić (46) i Jelena Rozga (41) čas su bile ljute konkurentice, a čas glumatale blisko prijateljstvo. Budući da je teško procijeniti koja bolje naplaćuje svoje estradne podvige, u nekretninama su sve tri podjednake. 

Rozga ima dva stana u Splitu. Kupila je stan na Brdima, sjevernom dijelu rodnog joj Splita. Cijena je oko 2000 eura po četvornome metru. Drugi se nalazi na Žnjanu i, kako kažu susjedi, pjevačica ga nije platila ništa više nego oni. 

stanovi poznatih u Splitu | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Viđamo Jelenu u prolazu. Ima puno obaveza tako da je nemamo prilike susretati često. Ali je ljubazna dama, uvijek se lijepo javi i mogu reći sve najbolje - rekao je svojedobno Jelenin susjed. Krajem 2016. pjevačica se hvalila kako će kupiti stan u strogom centru Zagreba s tadašnjim zaručnikom Stjepanom Hauserom (32), ali ljubav je naglo pukla pa se sad postavlja pitanje gdje pjevačica boravi kad dođe u Zagreb zbog nastupa. 

Kad je njezina nekadašnja prijateljica, a sad ljuta konkurentica, Severina dvije godine ometala susjede nesnosnom bukom u jednom od elitnih zagrebačkih naselja, gdje je na vrhu zgrade kupila dva stana, zapravo je uređivala balkon svojega penthousea.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Raskošnu lođu popravljala je u tajnosti jer građevinski inspektori tad nisu imali pojma o njezinu mini projektu. Kad su izašli na teren, pjevačica je već nabavila sve potrebne papire. Pogled na oba balkona sakrila je od očiju javnosti. Terase i s jedne i s druge stane zgrade natkrila je krovom te ih “ogradila” roletama. Tamo se i ovo ljeto skrivala kad su izašle gole fotografije na kojima je navodno bila ona.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Osim tog stana, ima i jedan u Splitu, na Žnjanskim kaskadama, koji slovi za elitni dio grada. Iako je i ona vlasnica stana u Zagrebu koji je kupila u vrijeme velike ljubavi s Bernardom Krasnićem (41), Nina Badrić je između užarenog asfalta i mora ipak izabrala more. Kamen, drvo i bijela boja upotpunjeni s crvenim detaljima glavna su obilježja njezina dalmatinskoga gnijezda na Jelsi.

Foto: privatni album

Pjevačica je iznenadila mnoge kad je na društvenim mrežama objavila fotografije unutrašnjosti svojega doma na Jadranu jer inače skriva svoju privatnost kao zmija noge. 

Uslijedili su brojni komplimenti. Pjevačicu su pohvalili kako ima smisla za uređivanje interijera. Svojom je kućom posebno oduševila glumca Gorana Višnjića (46), kojeg je i pozvala u posjet. 

ŠOKANTAN SLUČAJ POTRESAO JAVNOST: Nakon izlaska nazvala je Uber, a par sati kasnije njezino su tijelo pronašli lovci

Naši partneri pišu
Message