Obavijesti

Show

Komentari 4

Švarcika se vraća: Legendarni glumac ponovno u 'Predatoru'?

Švarcika se vraća: Legendarni glumac ponovno u 'Predatoru'?
5

Fenomenalne vijesti o snimanju novog dijela 'Predatora', na kojem su se ujedinili pisci, a i glumci, iz filma koji je pokrenuo cijelu franšizu, nenadano su postale još bolje

VIDEO

Nakon vijesti da novi dio 'Predatora' stiže u kina tek daleke 2018. godine, činilo se da bi jedno vrijeme svi mogli šutjeti o filmu. Jer, koliko toga se može novog dogoditi kada film još nije niti u produkciji, a kada je datum izlaska postavljen na početak 2018. godine?

No izgleda da smo se varali, i to poprilično. Na godišnjem okupljanju bodybuildera, pod pokroviteljstvom Arnolda Schwarzeneggera, glumac je izrekao neke obećavajuće rečenice.

- Nisam pričao s njim (govori o Shaneu Blacku, redatelju i scenaristu novog filma, op.a.), no naći ću se s njima na ručku uskoro. Čim mi ove obaveze dopuste, nalazim se s njim - rekao je 'Gubernator'.

 
 
Premda nije jasno kakvu ulogu bi Arnold mogao preuzeti u filmu 'The Predator', govorimo li o glavnoj glumi, sporednoj ulozi ili će se samo pojaviti u filmu, vijesti su i dalje dobre. Sama izjava da se Schwarzenegger nalazi s redateljem/scenaristom potvrđuje da će se i bojnik Alan "Dutch" Schaefer pojaviti u službenom scenariju, pa makar u priči.
 
- Gledajte, obožavatelji su najvažnija stvar, jer bez njih bio bih ništa. Tako da želim da znaju da ih jako cijenim, njih i njihovu vjernost, predanost i strast glede stvari kojima se bavim. Tako da vam hvala - na kraju je dodao Arnold.
 
Hoće li glumac uistinu i biti u filmu, vidjet ćemo tijekom ove godine. U svakom slučaju, biti će ovo dugačke dvije godine za Švarcikine obožavatelje.
 
FIlm bi u kina trebao stići početkom ožujka 2018. godine.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode