Obavijesti

Show

Komentari 122

Sve je spremno: Počelo finale za izbor najdosadnije osobe

Sve je spremno: Počelo finale za izbor najdosadnije osobe
5

Posjetite našu internet-stranicu www.24sata.hr/zlatni-udav i glasujte za vašeg favorita. Doznali smo i tko su dobitnici Samsung Galaxy SIII mobitela

VIDEO

Promjena među finalistima Zlatnog udava

Zbog naglih promjena u broju glasova koje su se dogodile na listama zadnjeg dana glasovanja za finaliste, a posebno zadnjih sati, kojih nažalost nismo na vrijeme bili svjesni, u jučerašnjem broju 24sata te na našim web stranicama, objavili smo pogrešne finaliste. 

Naime, u finalu kategorije Showbizz scena umjesto Severine i Dikana Radeljaka trebali su ući Severina i Marko Grubnić, a u kategoriji političara umjesto Slavka Linića i Tomislava Karamarka, trebali su ući Slavko Linić i Radimir Čačić.

Ovime se ispričavamo čitateljima te nesuđenim finalistima. 

S obzirom da imamo nove finaliste, SMS glasovi od 8.2. neće se pribrajati ukupnom zbroju glasova za pobjednika finala. Naravno, svi pristigli SMS-ovi ući ce ravnopravno u nagradnu igru, a svu zaradu od svih SMS-ova od početka do kraja nagradne igre 24sata donirat će u humanitarne svrhe.

Dobitnici nagrada 

Izvučeni su dobitnici koji su u prvom tjednu glasovanja poslali SMS za svog kandidata i osvojili Samsung Galaxy SIII mobitel.

Mladen Hrupacki, Zagreb

Renato Kivač, Koprivnica

Jasna Topić, Knin

Dobitnike ćemo obavijestiti o načinu preuzimanja nagrada.

Glasajte i u finalu i osvojite nagrade - LCD televizore ili Ford Fiestu Ambiente 

Samo nas tjedan dana dijeli od spektakularnog finala prvog Zlatnog udava. Izabrali ste po dva najveća daveža iz kategorija showbizz scena, političari i lica s ekrana.

To su Radimir Čačić i Slavko Linić, Severina Vučković i Marko Grubnić te Zdravko Mamić i kardinal Josip Bozanić.

A koga ćete izabrati između ove fantastične šestorke za najvećeg udava?

Posjetite našu internet-stranicu www.24sata.hr/zlatni-udav i glasujte za vašeg favorita. Svi koji pošalju SMS na broj 60024 (cijena SMS-a je 2,40 kn s PDV-om) sa šifrom osobe za koju glasuju i svojim imenom i prezimenom (npr.: ZU01 Ivana Horvat) ulaze u bubanj za vrijedne nagrade. Također, svi koji su glasali SMS-om mogu osvojiti i novu Ford Fiestu Ambient. Sretne dobitnike ovog prelijepog automobila objavit ćemo u subotu 16. veljače. Do tada glasujte!

U završnom krugu glasovanja, od 8. do 14. veljače, darujemo vam tri Samsung LCD televizora. Svi sudionici glasovanja ulaze u izvlačenje za glavni dobitak: automobil Ford Fiesta Ambiente. Pripazite, u bubanj za LCD i glavnu nagradu idu samo oni koji su za svoje favorite glasovali SMS-om na broj 60024 (cijena SMS-a je 2,40 kn s PDV-om).

Glasujte i osvojite nagrade. Sretno!

Šifre za 'udave' su sljedeće:

SEVERINA VUČKOVIĆ zu24

MARKO GRUBNIĆ (MODNI MAČAK)  zu28

SLAVKO LINIĆ zu03

RADIMIR ČAČIĆ zu04

JOSIP BOZANIĆ zu20

ZDRAVKO MAMIĆ  zu19

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...