Obavijesti

Show

Komentari 1

Sve ljubavi Rolling Stonesa: Najviše su se 'palili' na modele

Sve ljubavi Rolling Stonesa: Najviše su se 'palili' na modele
21

Članovi benda hodali su i ženili se za najpopularnije manekenke i groupieje među kojima su Bebe Buell te Pamela Des Barres. Nitko se nije ženio više od dva puta

VIDEO

Legendarni The Rolling Stones su u svojoj 50-godišnjoj karijeri postali poznati i po svojim ljubavnim aferama, a članovi benda hodali su i ženili se za najpopularnije manekenke i groupie djevojke među kojima su Bebe Buell te Pamela Des Barres. Unatoč brojnim preljubima i aferama, ni jedan od članova Rolling Stonesa se nije ženio više od dva puta.

"Najživahniji" Stones svakako je Mick Jagger, pjevač benda i jedan od osnivača legendarnih Rolling Stonesa. Jagger ima sedmero djece s četiri žene, a s dvije od njih se i vjenčao. Jaggerova prva supruga bila je Bianca Pérez-Mora Macias, koju je upoznao na tulumu nakon koncerta Rolling Stonesa u Francuskoj u rujnu 1970. godine. Bianca je ostala trudna, a par se vjenčao 12. svibnja 1971. godine u francuskom Saint-Tropezu. Mick i Bianca imaju jedno dijete, kćer Jade Jagger, koja se rodila 21. listopada 1971. godine u Parizu. Bianca je podnijela zahtjev za rastavu 1978. godine zbog tvrdnji da ju Mick cijelo vrijeme vara s modelom Jerry Hall, a kasnije je rekla kako je njen brak s Jaggerom završio istog dana kada su se i vjenčali. Osim po braku s Mickom, Bianca je bila poznata i kao jedna od najboljih prijateljica umjetnika Andyja Warhola. 

Jaggerova prva supruga bila je Bianca Pérez-Mora Macias, koju je upoznao na tulumu nakon koncerta Rolling Stonesa u Francuskoj u rujnu 1970. godine

Jagger je hodao s Carlom Bruni, a ljubio je i Angelinu Jolie

Jagger je svoju drugu suprugu Jerry Hall upoznao 1976. godine, a službeno su postali par 1977., još dok je on bio oženjen za Biancu. Vjenčali su se 21. studenog 1990. godine na Baliju, a zajedno imaju četvero djece. Elizabeth Scarlett rođena je 1984. godine, James Leroy 1985., Georgia May 1992. godine, a Gabriel Luke je rođen 1997. godine. Jerry i Mick službeno su se rastali 1999. godine, a dok su bili u braku zajedno su s djecom živjeli u Londonu. 

Jagger je 1997. godine upoznao tada nepoznatu glumicu Angelinu Jolie, koja je glumila i u spotu Rolling Stonesa za pjesmu "Anybody Seen My Baby"

Jagger je između ostalih jedno vrijeme imao aferu i s Carlom Bruni, bivšom manekenkom i prvom damom Francuske. Carla je imala 23 godine kada su se upoznali, a onda je hodala s Ericom Claptonom. Navodno mu je Clapton tada rekao da Carlu ostavi na miru jer je on u nju zaljubljen. Imali su aferu dok je on hodao s Jerry Hall. Nakon što je Clapton saznao za aferu bio je zgrožen. Nakon afere s Carlom Bruni, u javnost su procurile i informacije da je Jagger htio spavati s drugom ženom čak i prvu noć nakon što se vjenčao s Jerry Hall. Jagger je 1997. godine upoznao tada nepoznatu glumicu Angelinu Jolie, koja je glumila i u spotu Rolling Stonesa za pjesmu "Anybody Seen My Baby". Odmah mu se svidjela, kako je rekao, jer je u sebi imala nešto opasno. Jolie je u to vrijeme bila udana, ali odazvala se pozivu Jaggera, s kojim je provela vikend na Floridi. 

Marianne Faithfull je inspiracija za "Sympathy For The Devil"

Prva Mickova "ozbiljna" veza bila je ona s Chrissie Shrimpton, a kojom je hodao od 1963. do 1966. godine. Shrimpton je tek nakon 50 godina progovorila u javnosti o njihovoj vezi. Kazala je kako su bili par u vrijeme dok su Rolling Stonesi tek počeli svirati te kada su postali popularni. Objasnila je kako ju je Jagger zanemarivao zbog fanova te se pravio da nema curu, a iako je mislila kako će njih dvoje zauvijek biti zajedno, nije mogla trpjeti njegovu varljivu narav. Pjevač Rolling Stonesa imao je i kratku aferu s Bebe Buell, majkom Liv Tyler. Buell je kazala kako je Micka upoznala u Madison Square Gardenu, kada je Eric Clapton nastupao, a čim su se vidjeli odmah su počeli flertovati. Osim s njom, Jagger je proveo noć i s Pamelom Des Barrees, jednom od najpoznatijih groupie djevojaka na svijetu. Pamela je u svojoj knjizi "Ja sam s bendom" opisala kako joj je Jagger bio šarmantan te mu nije mogla odoljeti.

Buell je kazala kako je Micka upoznala u Madison Square Gardenu, kada je Eric Clapton nastupao, a čim su se vidjeli odmah su počeli flertovati

Marsha Hunt ispričala je 1991. godine kako je Jaggera upoznala nakon što su je zvali da bude model za najavu pjesme "Honky Tonk Women". Iako je odbila pozirati, Jagger ju je kasnije nazvao te je započela njihova desetomjesečna afera. Hunt je ispričala i kako se s Jaggerom nije pojavljivala na većim događanjima, jer je ona u to vrijeme bila manekenka te su odlazili na različita mjesta. Marsha je 21. studenog 1970. godine rodila Karis, Jaggerovo prvo dijete. Jagger ju je navodno planirao i zaprositi, ali nije jer je zaključio kako ju ne voli dovoljno da s njom provede ostatak života. Hunt je s druge strane smatrala kako oni nikada ne bi mogli biti dobar par zbog previše različitih stilova života. Marsha Hunt navodno je bila inspiracija za pjesmu "Brown Sugar". Hunt je na pjesmu komentirala kako je "ne dira niti malo u ni jednom smislu". Engleska pjevačica Marianne Faithfull također je jedna od velikih ljubavi Micka Jaggera. Nakon što joj je krenula glazbena karijera Marianne je za cilj imala "spavati sa svim članovima Rolling Stonesa", a Mick Jagger joj je bio najveći ulov. Svog supruga s kojim ima i sina ostavila je u to vrijeme kako bi živjela s Jaggerom. Par je bio u vezi od 1966. do 1970. godine, a pjesma "Sympathy Fot The Devil" napisana je navodno za nju.  Osim te pjesme, pretpostavlja se kako su Rolling Stonesi opjevali Marianne Faithful u još najmanje desetak pjesama. Jagger je imao afere i s Carly Simon, Janice Dickinson, Mackenzie Phillips, Sophie Dahl te Uschi Obermaier, koja je spavala i s Keithom Richardsom.

Anita Pallenberg je Jonesa ostavila zbog Richardsa

Anita Pallenberg poznata je po svom utjecaju na Rolling Stonese, ne samo kao groupie, već i kao prateći vokal u nekoliko pjesama, među kojima je i "Sympathy For The Devil". Prvo je hodala s Brianom Jonesom, koje je upoznala u Munchenu 1965. godine, a kasnije ga je ostavila zbog Keitha Richardsa 1967. Pallenberg i Richards su bili u vezi do 1980. godine, a nikada se nisu vjenčali. Iako se govorilo kako je imala aferu i s Mickom Jaggerom, Anita je sve glasine opovrgnula. S Richardsom ima troje djece, Marlona, Angelu i Taru, koja je preminula tri mjeseca nakon rođenja. Gitarist Rolling Stonesa kasnije se vjenčao s Patti Hansen 18. prosinca 1983. godine, na njegov 40. rođendan, u Meksiku. Par ima dvoje djece, Theodoru i Alexandru Richards. 

Gitarist Rolling Stonesa kasnije se vjenčao s Patti Hansen 18. prosinca 1983. godine, na njegov 40. rođendan

Jedna od prvih djevojaka s kojima je Keith hodao je Linda Keith. Par se upoznao kada je ona imala tek 17 godina, na početku karijere Rolling Stonesa. Jedno su vrijeme živjeli zajedno, a kada se Linda počela sve više drogirati, Keith je bio protiv toga. Kasnije ga je ostavila zbog Jimija Hendrixa te se odselila u New York. Richards je kasnije rekao kako je ona bila samo djevojka koja mu je slomila srce. Linda je bila inspiracija za pjesmu "Ruby Tuesday".  Uschi Obermaier, bivša glumica i manekenka iz Njemačke, bila je na nekoliko koncerata Rolling Stonesa 1975. godine. Dok su Rolling Stones bili u Njemačkoj, Uschi je imala aferu s Keithom Richardsom, Mickom Jaggerom te kasnije i s Jimijem Henrdixom. 

Wood je suprugu ostavio zbog 40 godina mlađe djevojke

Gitarist i basist Ronnie Wood nije bio član Rolling Stonesa od samog početka. Bendu se pridružio 1975. godine, a odonda svira s njima. Tijekom karijere imao je ljubavnih uspona i padova, a ove godine bi se trebao vjenčati po treći put. Krissie Wood je Ronniejeva prva supruga. Imala je tek 16 godina kada je upoznala Ronnieja 1964. godine, a bila je na početku svoje karijere modela. S Woodom se vjenčala 1971., a u braku su bili do 1978. godine. Ronnie i Krissie imaju jedno dijete, sina Jesseja. Osim s Ronniejem Woodom, Krissie je poznata po svojim aferama s Ericom Claptonom, Georgeom Harrisonom, Johnom Lennonom i Jimmyjem Pageom. 

Krissie je bila udana za Wooda, a imala je afere i s Lennonom, Claptonom, Harrisonom i Pageom

Tijekom braka, Ronnie je Krissie varao s Pattie Boyd, tadašnjom suprugom Georgea Harrisona. Krissie je preminula 2005. godine. Wood se 1985. godine vjenčao sa svojom drugom suprugom, Jo Wood, s kojom je imao dvoje djece, Leah i Tyronea. Jo je bivši model, a skupa s Ronniejem je živjela u njihovom domu u Londonu. Tijekom njihovog braka Ronnie je nekoliko puta bio u bolnici zbog problema s alkoholom. Na odvikavanju od alkohola je bio šest puta, a posljednji put je sam otišao u kliniku nešto prije vjenčanja njegove kćeri Leah 2008. godine. Iste godine ostavio je svoju suprugu zbog Ekatarine Ivanove, koju je upoznao u londonskom klubu. Godinu dana kasnije, Jo i Ronnie su se službeno rastali, a Wood je malo nakon toga prekinuo svoju vezu s Ekatarinom, koja je u vrijeme njihove veze imala oko 20 godina. Krajem prosinca 2012. godine, Woodov glasnogovornik je potvrdio kako su se Ronnie i njegova djevojka Sally Humphreys (34) zaručili. Ronnie je jedini član Rolling Stonesa koji će se po treći put vjenčati.

Charlie Watts je najmirniji član benda

Bubnjar Rolling Stonesa, Charlie Watts, najmirniji je član benda. Sa svojom suprugom Shirley Ann Shepherd vjenčao se 14. listopada 1964. godine, a par je ove godine proslavio 47. godišnjicu braka. Imaju jednu kćer, Seraphinu, koja se rodila 18. ožujka 1968. godine. Watts ima i unuku, Charlotte. Njegov privatni život je tijekom cijele karijere Rolling Stonesa bio puno mirniji od ostalih članova benda. Istaknuo je kako je cijelo vrijeme vjeran svojoj ženi, iako je tijekom turneja dobivao mnoge prijedloge od groupie djevojaka. U izvješću s turneje Rolling Stonesa 1972. godine stoji kako je bend posjetio Playboyevu vilu Hugha Hefnera, a umjesto zabave s djevojkama, Watts je vrijeme 'ubijao' u Hefnerovoj sobi s igricama. Svjetski mediji su bubnjara Rolling Stonesa hvalili uglavnom zbog njegovih odjevnih kombinacija, a Vanity Fair i ostali veliki svjetski časopisi dodijelili su mu u titulu najbolje odjevenog muškarca svih vremena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'