Obavijesti

Show

Komentari 1

Sve na TV: Klasično vampirsko djelo doći će na male ekrane

Sve na TV: Klasično vampirsko djelo doći će na male ekrane
1

Kako smo mogli vidjeti unatrag nekoliko mjeseci, apsolutno sve može se pretvoriti u TV seriju. Tako je 'Smrtonosno oružje' postalo serija, pa zašto onda ne bi mogli i stari vampirski filmovi?

VIDEO

Posljednju adaptaciju nekog djela Anne Rice vidjeli smo 2002. godine kada nam je na kino platna sletjela 'Kraljica prokletih', podosta kilav nastavak izvrsnog 'Intervjua s vampirom' iz 1994. godine.

'Intervju s vampirom' imao je dosta toga što ga je moglo pretvoriti u uspješnog začetnika franšize no do takvog čega nije došlo. Autorica se čak i odrekla 'Kraljice prokletih' smatrajući da je film osakatio njen rad. Iako su mnogi pokušavali dovesti 'Vampirske kronike' ponovno na velike ekrane, ništa od toga nije uspjelo, pa čak niti ljetošnji pokušaj s Jaredom Letom.

U jednom trenutku je i Universal otkupio prava za filmove po djelima Anne Rice, no ta prava su s vremenom opet otišla u ruke spisateljice, koja je oduševljeno objavila tu vijest na svojoj stranici na Facebooku.Kako je autorica sama rekla, serijal je ponovno u njenim rukama te će od njega nastati serija po principu onakvih kakve smo vidjeli u produkciji HBO-a ('Westworld', 'Igra prijestolja') ili možda Netflixa.

Premda vampirskih serija nikad nije nedostajalo i dalje nam se čini da je ideja o snimanju 'Vampirskih kronika' Anne Rice podosta dobra jer se radi o solidno napisanim djelima, pa bi i serija snimljena po tim knjigama mogla biti posve gledljiva.

Što vi mislite? Treba li nam još vampira na TV ekranima?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode