Obavijesti

Show

Komentari 15

Sve rjeđe se skidaju: Gianna i Sabina promijenile stil života

Sve rjeđe se skidaju: Gianna i Sabina promijenile stil života
7

Dok je Sabina odselila u Njemačku i krije dečka, Gianna sa svojim zaručnikom Dujom Bašićem vodi agenciju koja iznajmljuje vile, jahte, privatne avione, batlere i vip usluge

VIDEO

Sabina Čedić (31) i Gianna Apostolski (40) žive mirnim životom, a prije devet godina pokazivale su grudi pred cijelom Hrvatskom u kultnim 'Golim vijestima'.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:09

Djevojke su gledateljima Nove TV uveseljavale sam kraj tjedna i golicale maštu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čitale su tjedni pregled i vijesti, pritom skidajući odjeću sa sebe. Na kraju emisije voditeljice su ostale samo u gaćicama. Katkad su solirale pred kamerama, a pojavljivale su se ponekad i u paru. Prva voditeljica bila je Gianna Apostolski, koja je danas u sretnoj ljubavnoj vezi, a sa zaručnikom Dujom Bašićem (27) vodi privatni biznis.

- U Splitu imam agenciju koja iznajmljuje vile, jahte, privatne avione, batlere i VIP usluge - rekla je Gianna, koja je nakon 'Golih vijesti' završila studij odnosa s javnošću. Kaže da je sretna i zaljubljena te da živi život koji se može poželjeti.

- Trebao mi je novac i bilo mi je zabavno. Jako sam dobro zarađivala. Nakon toga sam se počela baviti stvarima koje volim - ispričala nam je Apostolski. Dodala je kako se ne srami posla koji ju je proslavio. S bivšom kolegicom Sabinom Čedić povremeno se čuje, ali otkako nema profil na Facebooku, rjeđe komuniciraju.

- Prije nego što sam izbrisala ‘fejs’ čule smo se povremeno, a ona je tad bila u Njemačkoj - rekla je Gianna. Splićanka se prije 'Golih vijesti' bavila manekenstvom te je pokušala napraviti pjevačku karijeru. Kad je prihvatila angažman u 'Red Carpetu', Gianna je rekla kako je ne smeta pokazivanje grudi, ali da se nikad ne bi skinula do kraja pred kamerama.

- Grudi kao grudi, totalno nebitna stvar. Ako tijekom ljeta pogledate plaže po Jadranu, vidite da je svaka druga djevojka u toplesu - izjavila je Apostolski. U tome su je podržavali obitelj i tadašnji dečko. Na Uskrs se pohvalila prstenom, a onda je otkrila da je ipak riječ o šali.

- Malo sam se zezala jer su ljudi zaboravili da je i prvi april, a ne samo Uskrs. Naljutila sam prijatelje i čini mi se da se sad moram što prije zaručiti - smije se Apostolski. Ubrzo joj se pridružila i Sabina iz Dugog Sela. Ona je voditeljski posao prihvatila zbog novca i slave, a smatrala je da će joj angažman pomoći da nađe ozbiljan posao.

- Obožavam svoje grudi i ne vidim ništa loše u pokazivanju oblina - rekla je Sabina, a njezini roditelji nisu imali ništa protiv njezina posla. Više ne pokazuje atribute kao nekad, a ni na njezinu profilu na društvenim mrežama nema golišavih fotografija. Odselila se u Njemačku i povukla iz javnog života. Ima dečka, ali ga ne želi pokazati.

Njezini prijatelji tvrde kako razmišlja o majčinstvu. Sabina se hvali dizajnerskim komadima koje nabavlja u skupim trgovinama u Frankfurtu. Udomljava pse, izlazi s prijateljicama u lude noćne provode, prati sport te i dalje brine o svojem izgledu. Prijateljima se pohvalila da je izbijelila zube.

Goran Jakuš/Pixsell

Prije 'Golih vijesti' Sabina se skinula za Playboy. Plesala je i u Malnarovoj 'Noćnoj mori', a ondje je upoznala Slađanu Petrušić (34), koja je danas u vezi s Vlahovom. Sabina i Slađa su bile prijateljice te su se čak fotkale zajedno u toplesu, ali kasnije su se prepucavale i 'zaratile'. Gianni i Sabini na voditeljskoj poziciji pridružila se i frizerka Suzana Buntić iz Novigrada.

- Ne razmišljam o televizijskoj karijeri. Prijavila sam se zbog novca - rekla je Buntić, koja je tad radila kao blagajnica u porečkom kasinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos