Obavijesti

Show

Komentari 0

Sve se svelo na trku za novcem i karijerom, a trpe naša djeca...

Sve se svelo na trku za novcem i karijerom, a trpe naša djeca...
4

Živimo u prebrzom vremenu koje nas ne štedi i nameće nam mnogo toga što ne želimo, a često se ne možemo obraniti. Sve se svelo na posao, trku za novcem i karijerom, rekao je Sergej

VIDEO

Ususret praznicima i Novoj godini u kojoj će proslaviti veliki jubilej, 20 godina karijere, Sergej Ćetković (43) razveselio je publiku novom pjesmom neobičnog naziva '25. sat', kojom najavljuje novi album i velike koncerte, posebno dva obljetnička u zagrebačkoj i splitskoj Areni, 14. i 15. veljače 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Kao što sve njegove pjesme uvijek nose mnogo simbolike tako je i ovom baladom poslao snažnu i upečatljivu poruku.

- Živimo u prebrzom vremenu koje nas ne štedi i nameće nam mnogo toga što ne želimo, a često se ne možemo obraniti. Sve se svelo na posao, trku za novcem i karijerom, a ne shvaćamo koliko zbog toga trpe ljudi koje najviše volimo, posebno djeca, a i mi sami. Ovom pjesmom sam želio skrenuti pažnju na to da je život samo jedan i da se moramo potruditi da na dnevnom nivou, ako ne možemo više, izdvojimo makar jedan sat koji ćemo posvetiti obitelji i najdražima jer se neke stvari koje propustimo ne mogu vratiti - rekao je Sergej. Dodao je kako je ponosan na pjesmu i cijelu ekipu koja je napravila spot.

POGLEDAJTE SPOT:

Za glazbu i tekst pjesme '25. sat' zaslužan je Sergej, za aranžman i produkciju Mahir Sarihodžić, a režiju spota, uz Ćetkovića, radio je Aleksandar Kerekeš. Veoma dirljivu, ali poučnu radnju dočarali su glumac Miljan Prljeta i njegova supruga Ljubica, dok je u ulozi njihova sina Aleksej Todorović.

Sergej je u braku sa suprugom Kristinom (42) već 20 godina, a imaju kćeri Lolu Milu. Pjevač za djevojčice ne voli govoriti da su posvojene jer, kaže, zvuči grubo te im od prvoga dana govori da su ih supruga i on rodili iz srca. 

- Većina u regiji smatra da je smještanje djece bez roditeljske skrbi u institucije najbolje rješenje za njih. Nažalost, mislim da pokraj svih uvjeta u domovima i svega onoga što oni posjeduju i nude, ništa ne može zamijeniti obiteljsko okruženje - rekao je svojedobno pjevač.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'
'GLUPOST NAD GLUPOSTIMA'

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'

ZAGREB: Iako će obožavatelji iz svih krajeva Lijepe Naše sutra navijati za Baby Lasagnu i 'Rim Tim Tagi Dim', Eurosong ipak nije za svakoga. Zagrepčanin je podijelio svoje dojmove o najvećem pjevačkom natjecanju na svijetu. 'To je danas glupost nad glupostima', rekao je i prisjetio se svoje omiljene izvedbe na Eurosongu - pjesme Džuli s kojom je Daniel Popović predstavljao Jugoslaviju 1983.

Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni
'ROKAJ BABY'

Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni

U pjesmi je nekoliko puta 'mijauknuo' te otplesao prepoznatljivi 'Rim Tim Tagi Dim' ples