Obavijesti

Show

Komentari 1

'Sve što valja može se naći na jednom mjestu na Chill&Grillu'

'Sve što valja može se naći na jednom mjestu na Chill&Grillu'
3

OBOŽAVA ROŠTILJ Iako nikad ne pečem meso, uvijek se odazovem na poziv za druženje, kaže pjevačica. Veseli se nastupu 1. svibnja na Bundeku

VIDEO

Sama ne roštiljam, ali uvijek se odazovem na roštilj. Ne pečem meso, ali kad ga netko drugi peče, dođem se družiti i jesti, kaže Lucija Ćustić Luce (31). Pjevačica će nastupiti na Zagreb Chill&Grillu, koji već drugu godinu zaredom organizira Gastro.hr, a trajat će od 27. travnja do 1. svibnja na Bundeku. Luce kaže kako se već dulje priprema za nastup pred ljubiteljima dobre hrane i pića.


- Veselim se nastupu, hrani i cugi jer se sve što valja na Chill&Grilu može pronaći na jednome mjestu - objašnjava Luce, poznata i po suradnji s Josipom Lisac (68). 
O glazbenoj divi Luce ima samo riječi hvale.


- Josipa je institucija za sebe. Vrhunska je glazbenica, osoba i radnica. Na tonskoj probi rekla mi je da, prije nego što pripremim nastup, njezinu pjesmu moram poslušati barem stotinu puta. Iako zbog duge karijere to ne treba biti, Josipa je jako samokritična - ispričala nam je pjevačica.

Dodala je i da poput spužve upija Josipine savjete.
 Često je nazivaju hrvatskom Adele, a iako priznaje da joj godi što je uspoređuju s britanskom pjevačicom, objašnjava kako ipak želi stvoriti vlastiti imidž.


- Volim i poštujem Adele, a u zadnje vrijeme brojim ljude koji me s njom ne uspoređuju. Vrhunska je autorica pa mi godi da me uspoređuju s njom, ali ne želim je imitirati, nego graditi vlastiti put - objasnila je Luce. Početkom svibnja objavit će spot za pjesmu 'Još i sad'. Uskoro objavljuje album, a prije promocije posvetit će se pripremama za nastup na Bundeku.


Festival Zagreb Chill&Grill ove je godine produljen za jedan dan, a osim besplatnog upada i cjelodnevne zabave te dobre klope za cijelu obitelj, posjetitelje očekuje bogat glazbeni program. Uz Luce, nastupit će i Bang Bang, Mangroove, The Second Hand Band, Noa & Funkblasters, The Story of Rory by Lula Mira Letu Štuke te Jura Stublić & FILM.

Glavni medijski partner festivala je 24sata, a generalni pokrovitelj festivala je Podravka. Partneri projekta su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, Nescafe i TOI TOI. Sve informacije o festivalu možete pronaći na službenoj web stranici www.chillgrill.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...