Show

Komentari 95

Sve za dobru priču! Novinarka se seksala tijekom snimanja priloga o svingerskom klubu

Sve za dobru priču! Novinarka se seksala tijekom snimanja priloga o svingerskom klubu

U izvještaju emitiranom ranije ovog tjedna, čuje se kako Fischer intervjuira ljude u svingerskom klubu, a zatim im se i sama pridružuje u njihovim seksualnim igricama

S uključenom opremom za snimanje, danska se radio novinarka za vrijeme snimanja radijskog izvješća o ukidanju restriktivnih mjera povezanih s korona virusom, seksala za vrijeme intervjua u klubu svingera.

POGLEDAJTE VIDEO: Audio snimak novinarke iz Danske

Louise Fischer iz radio postaje RADIO4 bila je na zadatku na kojem je izvještavala o ponovnom otvaranju kluba nedaleko od Kopenhagena nakon ublažavanja preventivnih mjera.

U izvještaju emitiranom ranije ovog tjedna, čuje se kako Fischer intervjuira ljude u svingerskom klubu, a zatim im se i sama pridružuje u njihovim seksualnim igricama. Slušatelji mogu čuti eksplicitne zvukove njihova spolnog odnosa dok postavlja pitanja svojemu seksualnom partneru.

- Svingerska scena prilično je tajnovita - rekla je Fischer u intervjuu za list Jyllands-Posten, kazavši kako je željela uspostaviti povjerenje s ljudima u klubu s kojima je razgovarala.

Direktorica programa Tina Kragelund pohvalila je njezin angažirani pristup novinarskom zadatku. 

- Mislim da je sasvim u redu kad naši novinari eksperimentiraju baveći se novinarstvom na drugačiji način - rekla je Kragelund za danski list. Uprava radio postaje prethodno je svojoj istraživačkoj novinarki dala zeleno svjetlo za seks u svingerskom klubu, naravno, ako to sama bude željela. 

Kragelund je švedskoj televiziji SVT kazala kako njezina radio postaja nema nikakvih rezervi prema nečemu tako univerzalnom kao što je seks. Dodala je da su njezini novinari često i u ostala izvješća unosili vlastita iskustva.

- Na ovaj smo način uspjeli prodrijeti dublje u čitavu priču nego u slučaju da smo bili puki promatrači - rekla je SVT-u.

Louise Fischer je kazala kako su joj neki kolege novinari spočitnuli da je prešla granicu, no ipak je velika većina povratnih informacija koje je radio postaja dobila pozitivna.

Najčitaniji članci