Obavijesti

Show

Komentari 28

Sve zbog prometne: 'Lazić je izgubio više od 2 milijuna kuna'

Sve zbog prometne: 'Lazić je izgubio više od 2 milijuna kuna'
5

Dodao je i kako mora zaraditi novce i za doček svog sina, a nikako ne želi više biti na teret svojim roditeljima. Kako srpski mediji prenose, roditelji su sve uložili u Darka, a sada žele siguran i lijep život

VIDEO

Pjevač Darko Lazić (27), prema srpskim medijima 'izgubio' je više od 2 milijuna kuna. S obzirom na to da već šest mjeseci ne nastupa, a prije prometne radio je svaki vikend, Darko je u financijskom gubitku. Kurir, prenosi da je pjevač zarađivao oko 50 tisuća kuna po nastupu, ali i da će mu zbog prometne nesreće cijena narasti na 75 tisuća kuna. 

- Darko je zadnji put imao nastup one večeri kada je imao prometnu nesreću. S obzirom na to da nije imao koncerte već pola godine, izgubio je oko 300.000 eura, ali sve će on to nadoknaditi do listopada. Ne može više izdržati bez posla, nije navikao na takav život. Nedostaju mu putovanja, pozornica, publika, a najviše novac na koji je naviknut - rekao je izvor blizak Darku za Kurir. 

Dodao je i kako mora zaraditi novce i za doček svog sina, a nikako ne želi više biti na teret svojim roditeljima. Kako srpski mediji prenose, roditelji su sve uložili u Darka, a sada žele siguran i lijep život. Novac planira uložiti i u uređenje kuće u svom rodnom mjestu, a osim toga mora plaćati i alimentaciju za svoju kćer Lorenu koju ima iz braka s pjevačicom i voditeljicom Anom Sević. 

- Lazić već mjesec dana rijetko koristi invalidska kolica, ali uglavnom se kreće pomoću štaka. Ako njegov oporavak bude tekao kao i dosad, u roku od tridesetak dana mogao bi samostalno hodati. Tada bi trebao i početi raditi ako se njegovo stanje ne zakomplicira - dodaje izvor za Kurir. 

Podsjetimo, prije dva tjedna srpski pjevač zaprosio je svoju djevojku Marinu Gagić (20) koja je u sedmom mjesecu trudnoće. Ništa ne bi bilo čudno da pjevač još uvijek nije u braku s Anom. 

Darko i Marina bili su na otvaranju jednog hotela, a tijekom svečanosti uslijedila je i prosidba. Pjevač je priznao, kako je imao veću tremu kleknuti pred svojom djevojkom nego u takmičenju. 

TREBA IH SE JAKO PAZITI: Ženama rođenima u ovom horoskopskom znaku muškarci ne mogu odoljeti 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'