Show

Komentari 61

Svestrana Marijana: glumi, pjeva i snima spotove, a sada traži ljubav na Nevenovoj farmi

Svestrana Marijana: glumi, pjeva i snima spotove, a sada traži ljubav na Nevenovoj farmi

Natjecateljica nove sezone 'Ljubavi na selu' pojavila se u nekoliko filmova domaće i strane produkcije, a 2017. objavila je spot za pjesmu 'Nek' te vjetar nosi'. Uskoro ćemo je gledati u Netflixovoj seriji 'Tribes of Europa', u kojoj ima manju ulogu

Energična Marijana Vukelić (36), koja se trenutno se bori za naklonost farmera Nevena Landeka (26), iza sebe ima živopisnu karijeru u showbusinessu. Ovo je njezino drugo pojavljivanje u showu 'Ljubav je na selu', a sudjelovala je i u emisiji 'Ženim sina'.

Osim u realityjima, Marijana ima iskustva i u glumačkim vodama. Glumila je u Netflixovom filmu 'Ibiza', zajedno s Tarom Thaller i još nekoliko balkanskih glumaca. Sudjelovala je u snimanjima brojnih reklama i serija strane i domaće produkcije, zasada samo u sporednim ulogama.

Nedavno se na Instagramu pohvalila fotografijom sa seta Netflixove serije 'Tribes of Europa' na kojoj pozira u društvu kolege. U hrvatskoj mini-seriji 'Dnevnik Velikog Perice' pojavila se u ulozi časne sestre.

Osim glume, Marijanina velika strast je pjevanje. U showu 'Ljubav je na selu' koristi svaku priliku da se pohvali svojim pjevačkim umijećem. Manje je poznato da je 2017. snimila spot za svoju pjesmu 'Nek' te vjetar nosi', koji je snimila u jednom zagrebačkom klubu. Spot ima skoro 200.000 pregleda, a sudeći prema komentarima, publika o pjesmi ima podijeljeno mišljenje.

Hoće li Marijana uspjeti osvojiti Nevena svojim brojnim talentima, ostaje nam za vidjeti.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci