Obavijesti

Show

Komentari 32

Svi mogu imati guzu kao Kim: Napravili steznik od dvije kile

Svi mogu imati guzu kao Kim: Napravili steznik od dvije kile
11

Starleta je bila uvjerena i kako je izmislila novu metodu mršavljenja, i to u korzetu. Ovaj steznik rađen po njenoj stražnjici ne odaje dojam mršavosti, naprotiv, ima gotovo dva kilograma materijala da bi bila tog oblika

VIDEO

Kim Kardashian (39) prošle je godine proizvela liniju steznika koji su rasprodani u samo nekoliko dana. Vidjevši taj uspjeh, skandinavski konceptualni umjetnici i dizajneri napravili su steznik po njezinoj stražnjici.

Promociju planiraju imati u New Yorku na Tjednu mode. Zasad su samo izradili “prototip” koji je težak oko dva kilograma i obujma točno 100 centimetara. Još se ne zna cijena osebujnog steznika, a niti što “model” po kojem je izrađena misli o tome.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Njen je steznik bio drugačije 'prirode'. Starleta je izmislila da se s njim može mršavjeti, i to čak sedam kilograma u samo dva tjedna. Napravljeni su od tankog, visokotehnološkog neoprena, a koštaju oko 450 kuna.

- Ne želim samo da izgledate mršavije, nego da i doista usput mršavite - objasnila je poduzetna Kim. Starleta je bila uvjerena i kako je izmislila novu metodu mršavljenja, i to u korzetu. Ovaj steznik rađen po njenoj stražnjici ne odaje dojam mršavosti, naprotiv, ima gotovo dva kilograma materijala da bi bila tog oblika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentine’s Surprise Getaway 📷 Kanye

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim i njezin suprug Kanye West (42) bedavbo su kupili novu vilu na Hidden Hillsu, kojeg stručnjaci za nekretnine procjenjuju na 60 milijuna dolara.

U njihov futuristički dom nedavno su pustili novinare američkog magazina Architectural Digest gdje su istaknuli kako vila ima dva bazena, a u koja su uložili  više od 335 tisuća kuna (oko 50 tisuća dolara). Zanimljivo, Kim u njima do danas nije okupala.

- Kad si se zadnji put okupala u našem bazenu? - pitao je Kanye suprugu, na što se Kim nasmijala i priznala da još nije nijednom. Iako joj se bazen ustvari vrlo sviđa - pojasnila je Kim, a gledatelji su revoltirano zaključili kako se radi o klasičnim 'problemima' bogataša. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu