Obavijesti

Show

Komentari 102

Svi su gledali u Ivanu Banfić: Istaknula je svoje bujno poprsje

Svi su gledali u Ivanu Banfić: Istaknula je svoje bujno poprsje
13

Pjevačica je do sada nekoliko puta otvoreno govorila o svojim silikonima, kako su je boljeli, da je imala problema zbog njih i da je za to sama kriva, a onda ih je izvadila, odnosno zamijenila novima

VIDEO

Nakon što je sinoć pjevačica Ivana Banfić (50) u zagrebačkom klubu Metropolis promovirala knjigu 'Devedesete', izjavila je kako je vrlo uzbuđena i sretna i da joj je vrlo drago što je vidjela ljude koje nije vidjela godinama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:08

Istaknula je kako je to zapravo bio susret generacija. Osim što je bila dobro raspoložena zbog promocije knjige, okupljenima su primijetili njen bujni dekolte u bijeloj sako-haljini koju potpisuje brend Duchess, Snježane Mehun

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pjevačica je do sada nekoliko puta otvoreno govorila o svojim silikonima, kako su je boljeli, da je imala problema zbog njih i da je za to sama kriva, a onda ih je izvadila, odnosno zamijenila novima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Petar Glebov/Pixsell

- I ja imam knjižicu za svoje silikone, hvala vam što ste me podsjetili na to da trebam otići na pregled i obratiti pažnju na nove informacije koje su se pojavile - rekla nam je Ivana prošle godine. Prvih godina nakon umetanja redovito je išla na kontrole, a onda ih je, kaže, malo zanemarila i zaboravila na to da ju je estetski kirurg upozorio da je njihov vijek trajanja 15 godina te da ih tad treba zamijeniti.

- Ja sam taj rok prekoračila dvije, tri godine. U međuvremenu sam rodila i počela osjećati bol u grudima. S vremenom se pogoršavalo i bol je postala jaka. Osjećala sam pritisak iznutra, kao da imam premali grudnjak. Javila sam se svojem kirurgu radi vađenja implantata. Prva je pomisao bila ‘riješiti se toga skroz’ - prisjeća se pjevačica koja je, uz savjetovanje kirurga, na kraju stare implantate zamijenila novima. Kaže da vjeruje svojem plastičnom kirurgu.  

- Žene koje imaju implantate ne trebaju odmah razmišljati o njihovu vađenju, ali je potrebno napraviti dobar klinički pregled, UZV dojke i po potrebi mamografiju te pregled kod kirurga kako bi potvrdile da su zdrave i da je s implantatima sve u redu. Ženama nakon ugradnje implantanata uvijek savjetujemo redovite godišnje kontrole kod kirurga koji je obavio operaciju, kao i jednom do dva puta godišnje UZV - upozorio je dr. Stanec i nastavio:

- No žene su redovite na pregledima tek prve dvije do tri godine, dok kasnije neke od njih godinama ne dolaze i tako si ugrožavaju zdravlje.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

12:46

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'