Obavijesti

Show

Komentari 0

Svi su uzdisali za njima: Seks simboli koji više ne sliče sebi

Svi su uzdisali za njima: Seks simboli koji više ne sliče sebi
21

Osamdesetih i devedesetih godina bili su seks simboli i proglašavani su najljepšim ljudima na svijetu. Danas ih je teško prepoznati, a karijere su im na zalasku

VIDEO

Iako neka od slavnih imena danas rijetko viđamo, zbog nekad uspješnih karijera, i danas ih se rado sjetimo. 

Mnogi zasigurno i danas rado pogledaju seriju 'Nikita' koja je s istoimenom ženskom ulogom proslavila Petu Wilson (45). Glumica je u to vrijeme, 1997. kad se serija počela snimati, proglašavana jednom od najljepših glumica na svijetu. Zbog izgleda i specifičnog glasa bila je san muškaraca diljem svijeta, no danas ju je teško prepoznati. 

Glumica je karijeru započela u Australiji gdje su je primijetili filmski producenti, a 1991. godine preselila se u Los Angeles gdje je ulogom u spomenutoj seriji postigla svjetsku slavu. No nakon što je završila s projektom, napustila je glumu. Prije tri godine lansirala je liniju donjeg rublja po imenu Wylie Wilson. Njezin fan godinama je bio i ruski predsjednik Vladimir Putin. Otkako je 2002. godine prekinula dugogodišnju vezu s Damianom Harrisom, s kojim je dobila i sina Marlowea, o njezinom se privatnom životu malo zna. 

Pogledajte kako danas izgleda. 

Profimedia

Lara Flynn Boyle

Bivšu seks bombu uništile su plastične operacije. Lara Flynn Boyle (45) nekad je bila prava ljepotica na koju je pao i glumac Jack Nicholson (78), no nad izgledom zvijezde serije 'Twin Peaks' danas se svi zgražaju. 

Profimedia

Val Kilmer

Holivudski glumac prošao je sve fizičke transformacije u životu, od mršavijih do debljih faza. Nekadašnji seks simbol, Val Kilmer (55), danas se potpuno zapustio. Zbog čestih promjena težine, lice mu se deformiralo. 

Pixsell

Steven Seagal

Slavni dani su iza njega, kako kad je karijera u pitanju, a tako i po izgledu. I danas je omiljen i rado viđen gdje god se pojavi, no i on je daleko od seks simbola koji je nekad bio. 

PIXSELL

Kirstie Alley

Glumica je nekad zbog svojih oblina i uskog struka mogla imati koga god poželi. S godinama, Kirstie Alley (64) se zapustila, a o borbi s kilogramima i javno je govorila. Njezinom oronulom izgledu pridonijele su i ovisnosti o raznim drogama. 

Pixsell

Kathleen Turner

Osamdesetih godina prošlog stoljeća Kathleen Turner (61) bila je jedna od najljepših glumica. Kad bi prošetala crvenim tepihom, sve kolegice zasjenila bi lijepim licem i osmijehom. No godine su učinile svoje...

Pixsell

Janice Dickinson

Osamdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća Janice Dickinson (60) bila je najplaćenija manekenka na svijetu. Ljepote su je koštale brojne plastične operacije. 

Channel 5

Fani Čapalija

Prije više od 20 godina Fani Čapalija predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru za Miss te je osvojila četvrto mjesto. Život je nije mazio, a to je ostavilo traga na njezinom izgledu. 

Screenshot NovaTV

Marina Perazić

Iako je devedesetih žarila i palila scenom dok je pjevala u grupi 'Denis&Denis', Marina Perazić danas je samo sjena onoga što je nekada bila. O njezinim seksi spotovima i danas se priča, no godinama kasnije, situacija je nešto drugačija. 

Nel Pavletić/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno
NEZADOVOLJNI SU

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno

Joost Klein na Eurosongu je trebao predstavljati Nizozemsku s pjesmom  'Europapa', ali je diskvalificiran uoči finala. Fanovi glazbenog natjecanja smatraju da je to bilo neopravdano

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'
NOVA SEZONA

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'

Ivo je bio kod farmerice Darinke Ljubice Goravice Green koja ga je na kraju i odabrala za odlazak na romantično putovanje. Ipak, ljubavne iskrice među njima nisu se rodile
Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek
NESVAKIDAŠNJI INTERIJER

Sitno odbrojava do useljenja! Evo kako izgleda kupaonica u luksuznoj vili Nikoline Pišek

Luksuznu vilu je Nikolina Pišek kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Vrijedna je 1.7 milijuna eura, ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata.