Show

Komentari 12

Svjedočenje Amber zapalilo društvene mreže: 'Već satima pokušava pustiti jednu suzu'

Svjedočenje Amber zapalilo društvene mreže: 'Već satima pokušava pustiti jednu suzu'

Glumica se i prisjetila prvog navodnog udarca. Nikad to neću zaboraviti. Taj trenutak mi je promijenio život, izjavila je te dodala da je svemu kumovao i alkohol

Glumica Amber Heard (46) u srijedu je po prvi put svjedočila protiv bivšeg supruga, glumca Johnnyja Deppa (58) na sudu u Virginiji. Navela je detaljne primjere Deppova zlostavljanja te je nabrojala brojne svjedoke kako bi svoje izlaganje učinila što uvjerljivijim.

POGLEDAJTE VIDEO

 Tijekom svjedočenja bila je u suzama, no društvenim mrežama kruže objave kako je Amber suze “lažirala”.

- Dok je Johnny svjedočio, Amber nije skidala pogled s njega. Ali ona ima PTSP i ima teške traume od njega. Sada kada ona svjedoči, nije ni jednom podigao pogled. Ona je zlostavljač, to je tako očito - napisao je korisnik Twittera.

- Nije ni čudo što je Johnny Depp sredio ulogu u 'Aquamanu' Amber Heard. Ova klaunica je sramotna, ne zna glumiti čak ni kad si treba spasiti život. Već satima pokušava pustiti jednu suzu i još uvijek nije uspjela - jedan je od komentara na Twitteru.

- O moj Bože, umirem. Amber Heard je najgora glumica IKAD. Ovaj lažni nesuvisli PERFORMANS je mučno za gledati... Posvuda ima previše detalja, lažnih uzdaha, usiljenih suza i pogleda u porotu... Ovo je SRAMOTA za žrtve nasilja - pisao je drugi.

- Amber Heard: Ne možeš nekoga udariti. Također Amber Heard Johnnyju Deppu: Nisam te udarila, lupila sam te. Žao mi je što sam te lupila, ali nisam te udarila, nisam te je*** udarila, samo sam te je*** lupila!! - još je jedan od komentara u nizu.

- Čovječe, ove ludorije Amber Heard su nevjerojatne! Rekla je da se ne sjeća koliko ju je puta Johnny Depp svaki dan tukao po licu s prstenovima!?!? Koji k****! Imala bi toliko ozljeda na licu! Mučno je gledati kako laže - još je jedan od komentara.

- Predstavljam vam fotografiju visoke kvalitete nepostojećih suza Amber Heard - glasio je jedan od komentara.

Podsjetimo, prvi udarac opisala je kao 'glupu situaciju', točnije kaže da mu je postavila pitanje o jednoj od njegovih tetovaža. On joj je odgovorio da piše 'vino', ona se se tome nasmijala te je uslijedio šamar.

- Ja sam se nastavila smijati, samo sam se smijala jer nisam znala kako da reagiram. Mislila sam da se šali - izjavila je.

- Nisam glupa! Znala sam da to nije u redu i znala sam da ga moram ostaviti. I to je ono što mi je slomilo srce, jer ga nisam htjela ostaviti - dodala je, a Depp je sve zanijekao.

Depp v Heard defamation lawsuit at County Circuit Court in Fairfax