Obavijesti

Show

Komentari 14

Svjetski uspjeh glumca: Goran Bogdan s holivudskom elitom

Svjetski uspjeh glumca: Goran Bogdan s holivudskom elitom
3

Goran Bogdan je među glavnim glumcima britanske serije ‘The Last Panthers’. Glumi srpskoga gangstera. Serija se proteklih osam mjeseci snimala u Londonu

VIDEO

Zovem se Milan Novak i jedan sam od posljednjih članova mafijaške bande Pink Panther. Posljednji posao mi je pljačka dijamanata u Marseillu koja je krenula neplanirano, rekao nam je Goran Bogdan (34), jedan od glavnih glumaca serije “The Last Panthers”.

Dobitnica Zlatnoga globusa Samantha Morton (38) glumi Naomi, djelatnicu osiguravajuće kuće koja pod svaku cijenu dijamante želi vratiti natrag. Njezin šef Tom je nagrađivani glumac John Hurt (75), a policajca glumi Tahir Rahim (34).

- Snimanje smo završili prije tjedan dana i moram reći da smo se super zabavili na setu. To su divni ljudi. Osam mjeseci smo živjeli zajedno, a snimali smo u Londonu, Marseilleu, Beogradu i Crnoj Gori - kaže Bogdan. Redatelj serije je Johan Renck, koji je režirao i nekoliko epizoda popularne serije “Breaking Bad” i “The Walking Dead”

- Osjećam se privilegiranim jer sam surađivao s tom ekipom - kaže glumac Zagrebačkog kazališta mladih.

Osim što će mu donijeti svjetsku popularnost, zahvaljujući seriji ima i oblikovano tijelo.

- Zbog uloge sam morao biti u kondiciji pa sam osam mjeseci dan i noć vježbao u teretani. Imao sam privatnog trenera, koji mi je svaki dan osmišljavao novi program kako mi ne bi bilo dosadno. Da nije bilo serije, nema šanse da bih se natjerao u teretanu - smije se glumac. Serija je snimana po ideji francuskog novinara Jeromea Pieratta, a scenarij je napisao nagrađivani Jack Thorne.

- Za ulogu sam se pripremao tako što sam čitao o organizaciji Pink Panthers, a dobio sam je slučajno. Na audiciju u Beograd sam otišao zbog sporedne uloge. Iznenadio sam se kad su mi javili da ću igrati jednu od glavnih uloga - kaže Goran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje