Obavijesti

Show

Komentari 16

'Svog drugog sina nazvao sam Bono, po svojim inicijalima'

'Svog drugog sina nazvao sam Bono, po svojim inicijalima'
4

PRINOVE Boris i Lucija Novković dobili su dječaka. Dina Štern i odvjetnik Ljubo Pavasović Visković također su dobili sina kojem su dali tradicionalno ime Nikola

VIDEO

Sudeći prema mnogim bebama koje su prošlog tjedna došle na svijet i njihovim presretnim poznatim roditeljima, riječje o pravom baby boomu na domaćoj javnoj sceni. Drugim sinom prvi se mogao pohvaliti pjevač Boris Novković, njegova supruga Lucija 9. studenoga rodila je zdravog dječaka koji je dobio ime Bono. Boris je naglasio da sina nije nazvao po slavnom glazbeniku i pjevaču grupe U2 Bonu Voxu, već je ime poteklo od njegovih inicijala.

- Nemam baš tako velik ego, ali vidio sam tu neku lijepu simboliku. Sviđa mi se to ime - kaže nam Boris te dodaje da je dječak na svijet došao u bolnici u Petrovoj i da je težio četiri kilograma.

- Lucija i beba su odlično, svi smo jako sretni. Znam što slijedi, svi su mi već rekli da se pripremim. No Noa je već velik, neće biti baš tako teško - kroz smijeh će presretni tata.

I voditeljica vijesti Nove TV Marija Miholjek sinu je dala isto ime, ali iz posve drukčijih pobuda. Marijin Bono nazvan je po svecu i mučeniku sv. Bonu, zaštitniku grada Vukovara. Prvo dijete prekjučer je dobio i odvjetnik Ljubo Pavasović Visković. Njegova djevojka Dina Štern na svijet je u poliklinici Podobnik donijela svoje treće dijete, sina Nikolu.

Kako je to postati roditelj uskoro će iskusiti i zagrebački glumac, 35-godišnji Bojan Navojec. Njegova djevojka, 29-godišnja beogradska glumica Hristina Popović, u prvom je tromjesečju trudnoće koju će najvjerojatnije morati odležati. Zbog toga Bojan ne želi komentirati sretnu vijest. Par se upoznao na snimanju novog filma homoseksualne tematike Srđana Dragojevića ‘Parada’ u kojem glume i Goran Navojec i Dejan Aćimović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin