Obavijesti

Show

Komentari 89

Svoju glazbenu karijeru odlučili su posvetiti Gospodinu i vjeri...

Svoju glazbenu karijeru odlučili su posvetiti Gospodinu i vjeri...
3

Neki glazbenici zbog 'kontakta' s Isusom odlučili su prekinuti karijeru, a neki su krenuli u smjeru duhovne glazbe. Imaju tisuće obožavatelja, a postale su 'prave face' u vjerskim krugovima

VIDEO

Estrada ponekad zna biti surova pa nije ni čudno da su se neki glazbenici odlučili okrenuti duhovnoj glazbi, a danas ponosno slave vjeru i Gospodina. Evo tko su oni: 

Rafael Dropulić

Reality zvijezda iz Ploča, Rafael Dropulić Rafo (38) prije nekoliko godina odustao je od povratka na glazbenu scenu. Rafo se nakon kratkotrajne glazbene karijere i pjesme 'Ja sam Rafo' iz 2003., posvetio vjeri, obitelji i studiranju. Iako je prije tri godine s reperom Antom Cashom snimio navijačku himnu, Dropulić je ipak odustao od povratka na glazbenu scenu. 

- Svi su mi govorili 'Joj budalo jedna, što si sve mogao imati, a ti na kraju sve to ostaviš. Dižeš se ujutro na posao u osam, dolaziš doma u četiri mrtav umoran, što ti je to trebalo, a mogao si svirati okolo, putovati - rekao je svojedobno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sestre Palić 

Četiri sestre osvojile su publiku predivnim vokalnim sposobnostima, a danas su jedna od najtraženijih duhovnih grupa u Hrvatskoj. Inače, najstarija sestra Djordjija javnosti je poznata kao prateći vokal Tonyja Cetinskog, sestra Kornelija također radi kao prateći vokal brojnim izvođačima, Elizabeta predaje u jednog glazbenoj školi, dok najmlađa sestra Mihaela Karla uči za fakultet. 

Ivana Husar Mlinac

U grupi Divas bila je do 2005., nakon čega je krenula u solo karijeru. Počela je izvoditi duhovne pjesme, a potom je s Martinom Tomčić otvorila privatni glazbeni tečaj. Tvrdi da je tek tad počeo njezin život. 

- Doživjela sam predivan kontakt s Bogom i bitne stvari prepustila u Njegove ruke. Osnovala sam obitelj i počela živjeti realnijim životom. Nisam željela žrtvovati obitelj i rekla sam: ‘Okej, Bože. Stop. Ovako više ne ide’ - ispričala je Ivana za Studentski katolički centar i dodala kako se nikada nije pokajala što se posvetila se jednoj naizgled mirnoj karijeri. 

Alen Hržica

Alan Hržica (42), jedan od predvodnika duhovne glazbene scene u Hrvatskoj, a prije nekoliko godina otkrio je kako se umorio od estrade. 

- Umorio sam se kada sam ušao na estradu i vidio kakva je to igra. Onda sam osjetio silinu Božje ljubavi koja me dovela do suza. Otkrio sam živog Isusa. Proces katarze trajao je godinama i danas sam uvelike slobodan čovjek. Slobodan od poroka, loših navika, slabosti, navezanosti - kazao je glazbenik koji je voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo s kojom je 2016. dobio nagradu Porin za najbolji album u kategoriji duhovne glazbe. 

Sestre Ramljak 

Darija i Anamarija Ramljak sestre su koje su nas svojim iznimnim i nestvarnim vokalnim sposobnostima impresionirale gledatelje showa 'Supertalent', a stigle su čak do finala. One dolaze iz Međugorje, a kažu kako je duhovna glazba ono što ih čini osobitima i da ih najbolje predstavlja.

- Želimo prenijeti poruku mladima da i kroz duhovnu glazbu mogu biti potpuni ljudi i da je to ono što mi osjećamo i u čemu smo uspjele - rekle su djevojke. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju