Show

Komentari 0

Swift: 'Mama se opet suočava s bolešću. Ne znam što će biti...'

Swift: 'Mama se opet suočava s bolešću. Ne znam što će biti...'

Zbog bolesti majke Swift ove godine ima kratki raspored turneja nakon izdavanja svog novog albuma 'Lover'. Objasnila je kako zbog njezinog trenutnog stanja želi provesti što manje vremena na putu

Pjevačica Taylor Swift (30) priznala je kako joj se mama Andrea suočava s teškom dijagnozom, piše People. U intervjuu za Variety  Taylor je rekla kako joj je dijagnosticiran tumor na mozgu, a sada je krenula s liječenjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svatko voli svoju mamu, svima je mama važna. Za mene je ona izvor snage. Sve odluke koje donosim najprije zna ona. Očito je onda velika stvar uopće govoriti o njezinoj bolesti - rekla je pjevačica.

- Ide na kemoterapije i to je za jednu osobu dovoljno teško. Ovo je drugi put da ima tumor na mozgu. Ovo je zaista teško razdoblje za cijelu obitelj - dodala je Taylor.

Zbog bolesti majke Swift ove godine ima kratki raspored turneja nakon izdavanja svog novog albuma 'Lover'. Objasnila je kako zbog njezinog trenutnog stanja želi provesti što manje vremena na putu. 

- Mislim, ne znam što će se dogoditi. Ne znamo koji će tretman odabrati - ispričala je Taylor.

- Morala sam naučiti kako se nositi s ozbiljnom bolešću u svojoj obitelji. Oba moja roditelja oboljela su od raka, a moja se mama sada ponovno bori s istim. Ona me naučila da postoje pravi problemi i onda postoji sve ostalo. Rak moje mame pravi je problem. Nekad sam bio toliko zabrinuta zbog svakodnevnih uspona i padova. Sad svu svoju brigu, stres i molitve odajem samo stvarnim problemima - zaključila je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

Najčitaniji članci