Obavijesti

Show

Komentari 8

Sylvester Stallone još ne želi u penziju! Legenda će glumiti u novom nastavku 'Plaćenika'

Sylvester Stallone još ne želi u penziju! Legenda će glumiti u novom nastavku 'Plaćenika'
6

Stallone je i osmom desetljeću glavno lice akcijskih filmova, te je prije dvije godine glumio u petom nastavku 'Ramba'. U četvrtom dijelu 'Plaćenika' pridružit će mu se i Jason Statham, Megan Fox i 50 Cent

VIDEO

Jason Statham (54) i Sylvester Stallone (75) će se uz još nekoliko novih članova glumačke ekipe pojaviti u četvrtom nastavku 'Plaćenika'. Stallone je 2010. u prvom dijelu franšize okupio neka od najvećih imena akcijskog žanra, poput Stathama, Jet Lija i Mickeyja Rourkea. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

Radnja filma pratila je tim elitnih plaćenika koji su pokušavali srušiti latinoameričkog diktatora. Stallone je napisao još dva nastavka a nakon prvog od njih je odstupio s redateljske pozicije. 

Sylvester Stallone zadobio je četrnaest ozljeda na setu prvog dijela 'Plaćenika', uključujući lom zuba, pucanje gležnja i prijelom na vratu koji je zahtijevao kirurško umetanje metalne ploče. Također je tijekom snimanja dobio bronhitis i herpes.

Blitz

Drugi dio 'Plaćenika' izašao je 2012. a treći dvije godine nakon. Sva tri filma postigla su veliki uspjeh na kino blagajnama te je svaki nastavak okupljao sve više kultnih zvijezda.

Blitz

U drugom dijelu su glumili Chuck Norris, Jean-Claudea Van Damme, Bruce Willis i Arnold Schwarzenegger, a treći film dodao je Antonija Banderasa, Wesleyja Snipesa, Kelseyja Grammera, Mela Gibsona i Harrisona Forda

Stallone objavio fotografiju s kćerima: 'Zamisli da ti je otac Rambo i Rocky u isto vrijeme'
Stallone objavio fotografiju s kćerima: 'Zamisli da ti je otac Rambo i Rocky u isto vrijeme'

Lionsgate je službeno potvrdio da se snima četvrti dio 'Plaćenika' a uz Stathama i Stallonea glumit će i Megan Fox, Tony Jaa i reper 50 Cent. Snimanje će početi ove jeseni, ali još nije određen datum izlaska.

Stallone je i osmom desetljeću glavno lice akcijskih filmova, te je prije dvije godine glumio u petom nastavku 'Ramba'. Tada je najavio kako će se u narednih nekoliko godina glumiti u još filmova.

Screenshot

.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija