Obavijesti

Show

Komentari 29

Tajči stigla na Korčulu, ponovo organizira duhovno krstarenje: 'Stavite ime na listu čekanja'

Tajči stigla na Korčulu, ponovo organizira duhovno krstarenje: 'Stavite ime na listu čekanja'
5

Polaznici su ga do sad plaćali oko 17.000 kuna. Isto tako su morali pokriti i trošak smještaja na brodu, što ih je koštalo dodatnih 8000 kn. Seminar traje osam dana, a uče se novi alati za bolji život

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči (51) sa sinovima je doputovala u Hrvatsku kako bi posjetila majku i uživala u odmoru na obali. Tajči je trenutačno na Korčuli te u pauzi od sunčanja i kupanja, priprema novi projekt vezan za duhovni turizam.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Ovo mi je ostalo u sjećanju kao čarobno. Ali sjećanje nije ni blizu stvarnosti… Želite doživjeti ovo mjesto? Stavite svoje ime na listu čekanja za moje impresivno hrvatsko krstarenje 2023. - najavljuje Tajči duhovno krstarenje Jadranom, dok s Korčule gleda na more.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)

Seminar traje osam dana. Prijave kreću 15. ožujka 2023., a ukoliko se predbilježite do 10. ožujka, osvojit ćete individualnu seansu sa životnom savjetnicom Tajči.

Tajči se vratila u Hrvatsku: 'Ovako izgleda savršena sreća'
Tajči se vratila u Hrvatsku: 'Ovako izgleda savršena sreća'

Na službenoj stranici navode kako će polaznici naučiti kako koristiti svakodnevne izbore načina života za poboljšanje i održavanje fizičkog, emocionalnog i mentalnog zdravlja.

- Provedite tjedan dana ploveći hrvatskom obalom i ponovno otkrijte kako živjeti život za koji ste stvoreni. Vaša voditeljica, nagrađivana glazbena umjetnica, inspirativna govornica i transformacijska trenerica, Tatiana ‘Tajci’ Cameron, vodit će vas u tjednom fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom detoksiranju - stoji na službenoj stranici.

Tajči je 2019. održala krstarenje, a iduće godine, ga je zbog korone morala otkazati.

Tada je njezina motivacijska-duhovna obnova na Jadranu iznosila je 25.000 kuna (17.000 kn za putovanje plus još 8000 kn za smještaj na brodu). Uglavnom dolaze strani turisti iz Sjedinjenih Američkih Država - gdje pjevačica i živi.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'