Obavijesti

Show

Komentari 127

Tajni Rozgini rituali: 'Spava do podne, pa onda šeta psa Ringa'

Tajni Rozgini rituali: 'Spava do podne, pa onda šeta psa Ringa'
6

MOJA SUSJEDA ROZGA Dok je živjela u manjem stanu, susjedi su viđali njezina oca kako joj donosi hranu

VIDEO

Rozga na Žnjanu ima stan, kažu susjedi pjevačice pokazujući njezino prezime na portafonu novije zgrade u tom splitskom kvartu. 
Uostalom, kako doznajemo, Jelena Rozga (41) prije nekoliko godina naručivala je skupi namještaj za svoj novi stan, koji su joj dostavili na tu adresu. No kako susjedi kažu, Rozgu ondje viđaju tu i tamo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Činjenica je da je pjevačica “noćna ptica”, odnosno da, kako je sama mnogo puta rekla, spava do podneva, a na kavu ne ide prije 14 sati. Kad se probudi, kupi pecivo i sok od naranče, kao i kavu od vanilije, u obližnjoj pekarnici, a nakon toga ode k roditeljima na ručak jer ona baš i ne kuha. Roditelji joj žive u susjednom kvartu, na Mertojaku, pa se nagađa da je upravo zato kupila stan na Žnjanu kako bi bila što bliže roditeljima.

Frankfurt: Jelena Rozga nastupila u Fraport areni na Hrvatskoj noći

Rozga je prije Žnjana živjela u splitskom kvartu Brda, u zgradi Bilo idro, a otac joj je tamo, kako pričaju tamošnji susjedi, nosio posudice s hranom. Danas taj stan na Brdima, navodno, iznajmljuje, odnosno, kako pričaju susjedi, otac joj dolazi po stanarinu. Tamo su je susjedi znali čuti kako pjevuši po stanu i uvježbava pjesme, a često su viđali i Huljićeva sina Ivana (31) kako dolazi k njoj. 

Stalno su “visili” skupa, a i vozio ju je okolo autom ili bi se vozila taksijem – kažu susjedi. Rozga, naime, pisalo se, nije imala vozačku dozvolu. Na Brdima kažu da je pristojna i da bi uvijek lijepo pozdravila, dok to nije slučaj sa Žnjanom. Nije riječ o njenoj nepristojnosti nego je jednostavno ne viđaju. Tek je jedna susjeda rekla da ju je vidjela dva puta u prolazu.

Drugi susjed priča nam da ju je vidio tek jednom, prošlo ljeto, kako šeće psa. Rozga ima 7-godišnjeg jorkširskog terijera Ringa, s kojim joj se, kako je rekla, najdraže buditi ujutro. Prijatelji su je isprva odgovarali da uzme psa zbog njenog bioritma, no najsretnija je otkad je Ringo u njenom životu. 

- Huljićev sin je znao šetati psa jutrom dok bi ona spavala. Na televiziji mi je izgledala nekako dugačko, a uživo je sitna i mršava, ali jako pristojna. Vidjela bih je a balkonu oko 3-4 ujutro kad bi se vratila s koncerta – rekla nam je jedna susjeda na Brdima. 

Druga je pohvalila Rozgu da je uvijek nosila “vrećicu za pasji izmet i uvijek bi ga skupila”. Kad Ringo ima rođendan, Rozga naručuje specijalne torte za pse i njegovo pasje društvo iz obližnjeg salona za pse.

- Vidio sam je kako šeće psa prošlo ljeto. Obukla ga je u neku odjeću, to je bilo simpatično vidjeti – kaže nam susjeda na Žnjanu koja je izašla nahraniti mačke. 

Potvrdila nam je priču kako Rozga na Žnjanu ima problema s komarcima. Naime, prije šest godina stanari susjednoga kvarta Mertojaka prosvjedovali su jer je paralelno s gradnjom bloka u kojem živi Rozga isušio omiljeni potok Radoševac u njihovu parku. 

- Dašta nego imamo problema s komarcima. Ljeti ne možemo živjeti od njih – zaključila je susjeda. Rozgu zato viđaju na Mertojaku kako sa psom ide k roditeljima na ručak. Susjedi nam pričaju kako su svojedobno na ručku kod njenih roditelja vidjeli i njenog sad već bivšeg zaručnika Stjepana Hausera.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...