Obavijesti

Show

Komentari 46

Tajni život Angie Garany: Nakon vojske otkrila orgije

Tajni život Angie Garany: Nakon vojske otkrila orgije
13

Nova zvijezda ispala s Farme: Tata Libijac joj je ubio majku Zadranku, a onda i sebe. Poslali su je u Gadafijevu vojsku. Pobjegla je u Hrvatsku...

VIDEO

Roditeljima Angie Garany (29) ljubav je bila zabranjena. Časnik libijske vojske prije 30-ak godina došao je u Zadar i zaljubio se u Angeinu majku. Zatrudnjela je, a obitelji su bile protiv vjenčanja. Kad je Angie imala tri godine, otac joj je ubio majku pa sebe, a ona je s dvije godine starijom sestrom ostala sama. Prvo se za njih brinula teta, a početkom Domovinskog rata poslala ih je u Libiju očevoj obitelji, ispričala je Angiena prijateljica Jasna Coha (39).
- Pričala mi je kako je tamo išla u žensku vojnu akademiju i da su je maltretirali. Učila je borilačke vještine i živjela u redu, radu i discipilini. Bilo joj je grozno jer je očeva obitelj nije prihvaćala. Za njih je bila strankinja - kaže Jasna, vlasnica butika Unico u Donjoj Bistri, gdje je Angie radila četiri mjeseca prije ulaska u show “Farma”.
- Nekoliko je puta pokušala pobjeći iz Libije, no nije uspjela pa se zbog teškog života dvaput pokušala ubiti. S 19 godina hrvatski konzulat pomogao joj je da se vrati u rodni Zadar - kaže Jasna. Priznaje da je prema Angie imala predrasude jer je u “Trenutku istine” otvoreno govorila o tome kako je prvi put spavala sa ženom pa s muškarcem, da je orgijala i vezala muškarce lisičinama.
- U Zagrebu se zaposlila kao konobarica u kasinu. Tamo je upoznala društvo koje voli orgijati pa im se pridružila. Osuđivala sam je, ali sam shvatila da je dobra i da traži pravu ljubav - dodaje Jasna. Informatičarka Angie bila je i go-go plesačica.
- Ne bavi se više go-go plesom. Ona je divna, dobra, iskrena i zabavna djevojka - kaže njezin bivši cimer i prijatelj Boris Jelinčić (27).

DOBRO GOVORI ARAPSKI I IMA CRNI POJAS U KARATEU
Angie je u Libiji živjela od devete do 19. godine života. Tamo je naučila savršeno govoriti arapski jezik pa bi u Hrvatskoj mogla raditi kao prevoditeljica, rekla nam je njena prijateljica Jasna Coha. Dodaje da je Angie još istraumatizirana zbog života u Libiji i o tome i s prijateljima nerado priča.
- Na vojnoj akademiji u Libiji morala je učiti razne borilačke vještine, a u karateu je došla do crnog pojasa. Vojne vježbe su je ubijale jer je satima morala klečati na šljunku s rukama na leđima - rekla je Coha. Dodaje da joj je teško bilo prihvatiti islamske zakone. Na cesti nije smjela razgovarati niti s jednim muškarcem. Prvi poljubac sa ženom Angie je iskusila u Libiji. S prijateljicom se sakrila u ormar i tamo su se mazile. Iako se u hrvatskim medijima pisalo da je Angie ljubovala sa šeicima, njena prijateljica Jasna to demantira jer ju je obitelj strogo kontrolirala. Njena sestra ostala je u Libiji, gdje se udala, a Angie je pokušava s obitelji dovesti u Hrvatsku jer zna da je tamo sigurno nesretna. Otkako je u “Trenutku istine” priznala svoje biseksualne sklonosti i da voli orgijati, muškarci je ne prestaju opsjedati.
- Ako nisam u vezi, seks s jednim čovjekom nije mi zanimljiv. Zato volim orgije, ali ne sa strancima. Koristim se raznim sado-mazo pomagalima, od kojih najviše volim bič i lisičine. Imam dva vibratora, a jedan sam posudila prijateljici - rekla je Angie u “Trenutku istine”. Najveća  joj je želja postati ozbiljna novinarka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri