Obavijesti

Show

Komentari 3

'Tajni život ljubimaca' dobio je istinski okrutnu i opaku kritiku

'Tajni život ljubimaca' dobio je istinski okrutnu i opaku kritiku
3

'Tajni život ljubimaca' uspio je zaraditi impresivnih 870 milijuna američkih dolara u kinima, na podosta komičnom proračunu od samo 75 milijuna dolara. No koliko je film stvarno dobar?

VIDEO

S navalom ljetnih filmova smo ove godine dobili i jedan ljetni 'crtić', Tajni život ljubimaca'. Za film se mislilo da će polučiti solidan uspjeh, no ono što se dogodilo premašilo je očekivanja i najoptimističnijih prognozera.

Naime, 'Tajni život ljubimaca' uspio je zaraditi istinski impresivnih 870 milijuna američkih dolara u kinima, na podosta komičnom proračunu od samo 75 milijuna dolara. Kad pogledamo kako su prošli neki drugi filmovi koji su premijeru imali ovog ljeta, jasno nam je da je 'Tajni život ljubimaca' istinski šampion.

A kad god neki film utrži tolike novce te uspije tako dobro, samo je pitanje trenutka kada će postava YouTube stranice 'Honest Trailers' napraviti i video o takvom filmu. Kao i inače, oštra kritika sparena s 'otrovnim' komentarima na koje se morate smijati je ono što nam njihovi uradci daju.

- Uživajte u istom sadržaju kakvog ste vidjeti u 'Priči o igračkama' - izjavljuje narator videa.

Pogledajte video

A ako vam animiranih filmova nije dosta, prije samo četiri dana, osmog prosinca ove godine u distribuciji Blitz Film i Video u kina nam je došao još jedan uradak s animiranim životinjama, 'Pjevajte s nama'. U pitanju je film koji, ako je suditi po prvotnim kritikama, bi mogao biti i financijski, a i kritički animirani hit godine.

U glavnoj ulozi je Marko Makovčić kao koala Buster, a uloge ostalih životinja popunjavaju Janko Rakoš kao miš koji pjevuši jednako dobro kao što vara ljude, Meena (Renata Sabljak), stidljiva slonica tinejdžerka, koja ima užasnu tremu od nastupa, Rosita (Vanja Ćirić), premorena majka koja ima 25 praščića, Johnny (Ivan Glowatzky), mladi gorila gangster koji traži način kako pobjeći od obitelji koja se bavi kriminalom i Ash (Ivana Rushaidat), punk-rock bodljikavo prase koje se pokušava riješiti svog arogantnog dečka i postati solo pjevačica.

Ostale glasove životinjama posudili su Goran Navojec, Mila Elegović, Daniel Dizdar, Bojan Navojec, Dražen Bratulić, Marko Cindrić i Ronald Žlabur.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode