Show

Komentari 0

Tajnovitoj djevojci u spotu Teo Grčić je otkrio svoje pravo lice

Tajnovitoj djevojci u spotu Teo Grčić je otkrio svoje pravo lice

Osim svojim vokalom i ovoga puta Teo se poigrao kadrovima, te je svoj novi glazbeni uradak 'Samo jedno lice', nadahnuo crno bijelim elementima, a sve to odlično  je uobličio u video spot Vatroslav Divić

Trenutak u Lisinskom kada je prvi put pustio glas pred publikom sada je već daleko iza njega, a danas izdaje već šesti singl po redu - 'Samo jedno lice'. Naravno, riječ je o mladom glazbeniku Teu Grčiću, kojem se ovom prilikom u video spotu za istoimenu pjesmu pridružila atraktivna Paula Šolc.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim svojim vokalom i ovoga puta Teo se poigrao kadrovima, te je svoj novi glazbeni uradak 'Samo jedno lice', nadahnuo crno bijelim elementima, a sve to odlično  je uobličio u video spot Vatroslav Divić s kojim od početka ima izvrsnu suradnju.

Sa svakom novom skladbom ovaj kantautor donosi novu dubinu u poveznici života i ljubavi kroz svoju glazbu i tekst, vrlo vješto upakiranim u jedinstven aranžman svojstven njemu, a jedna od njih zasigurno je i 'Samo jedno lice'. Riječ je o baladi nastaloj iz pera samog Tea Grčića, dok produkciju i aranžman potpisuje Hrvoje Domazet.

Da je tome tako, potvrdio je i sam Teo, 'Samo jedno lice' je pjesma za koju sam napisao glazbu i tekst, a koja se otprilike podudara s mojom filozofijom života, kao i same ljubavi, a to je da ona mora biti slobodna. Ljubav je uvelike odabir svakog od nas. Ona se ne čeka, ona se odabire živjeti svaki dan, u svakom trenu, stvari i svakoj osobi koja prođe ili ostane', zaključio je.

Ovaj glazbenik iza sebe ima već zavidan niz pjesama 'Tragovi', 'Ti', 'Čuvam te', 'Šav', te 'Ne zaboravljaj' koje su vrlo dobro zaplovile radijskim eterom, što mu daje dodatan vjetar u leđa i motivaciju da se još više približi publici onim što radi.

'Daj sve najljepše i dozvoli svima da biraju što će s tim, bez zamjerke i očekivanja. Tek kada beskompromisno živiš svoju viziju života i dijeliš od sebe ono najljepše, upoznat ćeš one s kojima se kroz život nećeš vući, nego se iz dana u dan ponovo rađati i umirati u lakoći i ljepoti življenja', za kraj nam je poručio Teo.