Show

Komentari 64

Tajvanska baka (63) hvali se pločicama: Jedem đumbir, juhe

Tajvanska baka (63) hvali se pločicama: Jedem đumbir, juhe

Tajvanska voditeljica posljednjih je pet godina solo. Prošla je kroz tešku rastavu sa desetogodišnjim suprugom, a kaže kako vjeru u ljubav još uvijek nije izgubila

Tajvanska glumica, pjevačica i televizijska voditeljica Chen Meifen posljednjih je nekoliko dana privukla pozornost brojnih svjetskih medija. Čini se kako mnogima nije jasno kako Chen 'ne stari'. Ova Tajvančanka ima 63 godine, a izgleda kao barem 'duplo mlađe' kako tvrde njezini obožavatelji.

Chen je nedavno vodila emisiju na nacionalnoj televiziji i sve osvojila svojim pojavljivanjem. Tajvanska voditeljica nosila je prozirnu haljinu s perlicama i perjem koja je prekrivala 'ključne' dijelove tijela, a cijena haljine iznosi 15 tisuća funti, odnosno 130 tisuća kuna. 

Haljina je otkrivala i njezin zategnuti trbuh, a mnogi su se obožavatelji pitali koja je tajna Cheninog mladenačkog izgleda. Ova glumica posljednjih 30 godina je aktivna ispred malih ekrana te nosi titulu 'najzgodnije tetke na Tajvanu'. 

Zvijezda nacionalne televizije tvrdi kako svoj izgled pripisuje tome što stalno đumbir te pije juhu za doručak. 

- Inače, u juhu dodam i komade đumbira. Mislim da zbog toga imam blistavu kožu - izjavila je u jednom telefonskom intervjuu. Unatoč zdravoj prehrani, Chen se ne može natjerati da ide u teretanu pa ima privatnog trenera s kojim vježba jednom do dva puta tjedno. 

- Znam da trebam vježbati. Ljubomorna sam na one ljude koji idu u teretanu iz navike. Ja se uvijek moram prisiljavati da vježbam - priznala je Chen koja ima 52 kile, a štikle nosi svaki dan. Ipak, Chen je najsretnija kada se može opustiti pa onda nosi traperice i majicu s kratkim rukavima. 

Tajvanska voditeljica posljednjih je pet godina solo. Prošla je kroz tešku rastavu sa suprugom s kojim je bila u braku deset godina, a kaže kako vjeru u ljubav još uvijek nije izgubila. 

- Muškarci vole mlađe žene, tako da mi je teško pronaći idealnog partnera - zaključuje Chen. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

 

Najčitaniji članci