Obavijesti

Show

Komentari 3

Taktika ili ne: Farmeri opasno spekuliraju o novom Gazdi

Taktika ili ne: Farmeri opasno spekuliraju o novom Gazdi
5

Novi Gazda po meni bi bio Ivan, ali ipak neće biti. Bit će ili Hrvoje ili Anna. Anna je tu odigrala jednu igricu više nego li se povezala s Marijom, kaže Blaženka

VIDEO

Simpatična Zagrepčanka, Marija Prekodravac, iza sebe je ostavila farmerski život. U subotnjem dvoboju poražena je od Anamarije za koju je izjavila da joj je od prvog dana jako draga, unatoč tome što će ovu 'Farmu' pamtiti po šamaru koji je opalila Anamariji.

Kako kaže, sve bi dala da to može promijeniti. Objašnjava kako pravi razlog njihove svađe niti ne postoji već su sve to bile tenzije drugih ukućana koje je Anamarija morala prvi, ali i drugi tjedan farme pretrpjeti te je onda sav taj bijes prebacila na nju. Dva dana nakon dvoboja Marija je ipak rekla pravu istinu o ishodu.

- U jednu ruku sam popustila, a u drugu nisam jer smo obje bile nesigurne bismo li ostale ili otišle van. Na kraju, ipak sam odlučila otići doma i onda sam u zadnjem trenu popustila - objasnila je  Marija.

Na farmi se Marija najviše slagala s Ivicom, Hrvojem, Anamarijom i Annom. Prema njezinu mišljenju, Ivica i Hrvoje su dečki više za zezanciju, Anna je ta koja se uvijek bori za farmerice i dosta joj je tračeva, a Anamarija je vrlo dobro osoba, dok je Blaženka ispala za nju dvolična. Kao pobjednika Marija vidi Ivicu ili Annu.

Po izlasku iz 'Farme', Marija je napisala oproštajno pismo u kojemu piše tko će ovoga tjedna gazdovati.

Među farmerima opasno se špekulira tko bi mogao biti slijedeći Gazda. Tako Hrvoje smatra da bi Marija mogla ostaviti farmu Anamariji zbog grižnje savjesti, dok je Blaženka uvjerena kako će Ivičino mjesto sigurno naslijediti Anna. 

- Novi Gazda po meni bi bio Ivan, međutim to on neće biti. Bit će ili Hrvoje ili Anna. Anna je tu odigrala jednu igricu, jer se povezala s Marijom. Ona je bila ta koja je letila njoj da priušti ovo, nosi ovo, nosi ono. Njima su se izmišljala jela koja nisu bila u kući. Ona je malo podilazila ne bi li postala Gazda - kazala je Blaženka te dodaje: 'Ima tu jako puno dogovora od samog početka, ulaska na 'Farmu'. Ima ljudi koji se drže zajedno i dogovaraju koga će izbaciti, kako će izbaciti. Tako mi je svejedno, ja se ne dogovaram ni s kim i dogovori me ne zanimaju'.

Naspram nje, Roman nije siguran tko će biti sljedeći Gazda, no zanimljive su njegove konstatacije. 

- Oko biranja Gazde uvijek postoji taktika. Znači, Gazda se uvijek bira onome tko paše ili onome tko ti je stao pod navodnicima na žulj pa onda izabereš kontra-Gazdu da ti to vrati. To je polako krenulo - rekao je Roman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'
OBRATILA MU SE

Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'

Pjevačica se krila iza sunčanih naočala i svojim pratiteljima pokazala čovjeka koji ju je pratio