Show

Komentari 248

Talijan negativan na testu za droge: 'Kažem vam, samo sam se sakrio radi razbijenog stakla'

Talijan negativan na testu za droge: 'Kažem vam, samo sam se sakrio radi razbijenog stakla'

Gitarist Thomas Raggi je slomio staklo... To je bilo staklo. Molim vas, nemojte me to pitati. Ne drogiram se. Nikakav kokain, molim vas... Nemojte to govoriti, govorio je Damiano na pobjedničkog presici

Finale 65. Eurosonga bilo je u subotu i društvene mreže ubrzo su obišli kadrovi talijanskog pjevača Damiana Davida (22) koji je, navodno, šmrkao kokain u prijenosu uživo dok su se čitali bodovi. On je izjavio da se samo sagnuo zbog razbijenog stakla.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Stvarno smo šokirani da neki ljudi govore kako se Damiano drogirao. Mi smo zaista PROTIV droga i nismo nikada šmrkali kokain. Spremni smo se testirati jer nemamo ništa za sakriti. Mi smo tu da bi svirali svoju glazbu i sretni smo zbog pobjede na Eurosongu. Želimo zahvaliti svima koji nas podržavaju! Rock 'n' Roll neće nikada umrijeti, volimo vas! - poručili su iz grupe.

Nakon što su se vratili u Italiju, pjevač je testiran na droge, a sad je došao i nalaz - negativan je, pišu strani mediji

Pjevača su nakon presice odmah ulovili i novinari pa je detaljnije opisao što je zapravo radio.

- Gitarist Thomas Raggi je slomio staklo... To je bilo staklo. Molim vas, nemojte me to pitati. Ne drogiram se. Nikakav kokain, molim vas... Nemojte to govoriti - rekao je Damiano pa se brzo prebacio u glazbene teme.

Fanovi su ih na društvenim mrežama odmah podržali. 

- Bravo, znali smo da je u pitanju staklo - komentirao je jedan pratitelj, a drugi dodao: 

- Skoro je skandal zasjenio super pjesmu! 

Najčitaniji članci