Obavijesti

Show

Komentari 0

Talijanski trio 'Il Volo' 1. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Talijanski trio 'Il Volo'  1. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji
2

Na projektu je kao izvođač i dirigent sudjelovao Domingo, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac

VIDEO

Ove godine proslavit će deset godina karijere, jedina su talijanska grupa koja je ostvarila uspjeh na svim kontinentima, a smatraju ih nasljednicima Tri tenora. Operni pop trio koji čine bariton Gianluca Ginoble (25) te dva tenora Piero Barone (26) i Ignazio Boschetto (25) već su održali dva spektakularna koncerta u Zagrebu i Dubrovniku no 1. srpnja u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija prvi put dolaze na Ljetnu pozornicu.

Popularni trio je nakon istočnoeuropske i ruske turneje završio uspješno i onu latinoameričku od Meksika do Argentine, a nedavno su startali s nastupima u Americi i Kanadi. Do sada su ova tri talentirana mladića održali više od 300 koncerata u 210 gradova, a njihov maestralan show pogledalo je više od dva milijuna obožavatelja.

Da je riječ o vrhunskim pjevačima potvrdila je i Barbara Streisand pozvavši ih kao specijalne goste na 12 koncerata svoje turneje. Na društvenim mrežama imaju više od 2,2 milijuna pratitelja, a njihov najveći hit "Grande Amore" s kojim su 2015. godine nastupali i na Eurosongu u Austriji ima 123,5 milijuna pregleda na You Tubeu.

Prvi album “Il Volo” objavili su 2010. godine za europsko, američko i latinoameričko tržite. Već u prvom tjednu dospjeli su na deseto mjesto Billboard 200 - liste najboljih albuma, a vrtoglavi uspjeh prvijenca lansirao ih je u sam vrh glazbene industrije što im je omogućilo dvije nominacije za latinoamerički Grammy za najboljeg novog izvođača i najbolji album. Kao potvrdu toga da ih nazivaju nasljednicima Tri tenora radili su na projektu Notte Magica, koji je posveta Domingu, Carrerasu i Pavarottiju.

Na projektu je kao izvođač i dirigent sudjelovao Domingo, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac. Ovaj hvaljeni projekt emitiran je ne samo u prime timeu televizijskih kuća već i u 500 kina širom svijeta. Nastup ovih genijalnih mladih pjevača show je koji morate doživjeti, a kako to zvuči uživo moći će se doživjeti 1. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:47

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.