Obavijesti

Show

Komentari 27

Tamara Ecclestone poručila sestri: Imat ću skuplju svadbu

Tamara Ecclestone poručila sestri: Imat ću skuplju svadbu
4

Tamara Ecclestone 'zaprijetila' je Petri da će potrošiti više od 109 milijuna kuna. Tatu Bernija će 'šlagirati'. Želi se udati na nekom od najluksuznijih odredišta

VIDEO

Bernie Ecclestone (81) ‘težak’ je 22,7 milijardi kuna. Tamari je kupio kuću od 409 milijuna kuna u Londonu, a Petru je 'iznenadio' losangeleskom vilom Aarona Spellinga od 473,2 milijuna kuna. Tamara sad želi najskuplju svadbu.

- Petrino vjenčanje je najbolje na kojem sam ikad bila. Moje mora biti glamuroznije - izjavila je 27-godišnja nasljednica. Tamara Ecclestone objavila je 'rat' sestri, koja se lani u rimskom dvorcu udala za Jamesa Stunta, jer želi da njezino vjenčanje bude skuplje od 109 milijuna kuna, koliko je stajalo Petrino. Također, želi se udati na nekom od najluksuznijih europskih odredišta.

- Sanjam da mi Lionel Richie za prvi ples otpjeva ‘All Night Long’. Joj, znam da sam otrcana - našalila se bogatašica. Iako se još nije ni zaručila s navodnim brokerom Omarom Khyamijem (37), navodno je već kupila kataloge s vjenčanicama. Naime, želi imati i bolju haljinu od Petre, koja se udala u kreaciji Vere Wang vrijednoj 738.000 kuna. Prije nekoliko dana za javnost je otvorila vrata svog doma i pokazala odjeću, cipele i torbice u vrijednosti od deset milijuna kuna. Mnogi su komentirali kako se ponaša kao ‘pijana’ milijarderka i da bi trebala biti skromnija. Ona je na to samo odmahnula rukom.

'Slavica ih je poticala da troše na gluposti'

Šef Formule 1 ljutit je jer smatra da su njegove kćeri bolesno rasipne. Bernie je rekao da ih na to potiče majka Slavica (54), od koje se rastao 2009. godine.

Gosti dobili pozivnice u pozlaćenim kutijama

Petra je na svadbu pozvala 300 uzvanika koji su dobili pozivnice upakirane u pozlaćene kutije s tri mirisne svijeće. Pjevao joj je Eric Clapton i David Guetta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje