Obavijesti

Show

Komentari 25

Tanja i Ivanišević zajedno su proslavili njen rođendan

Tanja i Ivanišević zajedno su proslavili njen rođendan
3

Bivša manekenka i tenisač zajedno su nasmijani i sretni krenuli na slavlje. Nisu se držali za ruke niti se poljubili. Goran nije otkrio što je darovao Tanji

VIDEO

Goran Ivanišević (36) navodno se još nije vratio u zajednički stan s Tanjom Dragović (30) u zagrebačkoj Dalmatinskoj ulici. Oko 19 sati stigao je kući i otišao u stan gdje sada žive Tanja i njihovo dvoje djece, 4-godišnja Amber Maria i 4-mjesečni Emanuel. Ostao je dva sata. Oko 21 sat bivši tenisač i bivši top-model zajedno su izišli iz stana i uputili se u luksuzni zagrebački restoran na rođendansku večeru. Sparkirali su se dalje od restorana. Medvedgradskom ulicom prošetali su do restorana. Nisu se držali za ruke niti se poljubili. Tanja je zasjala. Odjevena u kratku haljinu s visokim potpeticama i nježnom šminkom bila je dobro raspoložena. I Goran je bio dobro raspoložen. Uljudno je pozdravio fotografa i nasmijao se. Gorana fotografi već neko vrijeme nisu vidjeli nasmiješenog. Očito mu je bilo drago što je s Tanjom na proslavi njezina 30. rođendana.
Na naše čestitke za rođendan Tanja se nasmijala i zahvalila te produžila s Goranom u restoran. Dvadesetak minuta kasnije do restorana su stigli Vanja i Zoran Mamić. On je nosio veliki buket cvijeća namijenjen slavljenici. Supruga Vanja nosila je ukrasnu vrećicu s darom za Tanju. Što joj je kupila nismo doznali jer se Vanja naljutila čim je ugledala novinare. S vrećicom je pokušavala sakriti lice od fotografa. Slavljenica i njezini gosti u večeri su uživali nekoliko sati.

S MAMIĆIMA BILI I NA VALENTINOVO
Valentinovo su Tanja i Goran proveli u restoranu s Vanjom i Zoranom Mamićem. Nekoliko sati prije Extrini fotografi uhvatili su tenisača kako izlazi iz zgrade na zagrebačkom Marulićevu trgu nekoliko minuta poslije ljubavnice Vanje Halilović (24). U stanu su proveli nešto više od dva sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine