Show

Komentari 0

Tanka se granica nalazi između okrutnosti, osvete i iskupljenja

Tanka se granica nalazi između okrutnosti, osvete i iskupljenja

Kada Susan nađe neočekivan roman u svom sandučiću, s porukom koja ju potakne da ga krene čitati, tada započne priča koja će joj pokazati do koje granice su ljudi izopačeni

Od scenarista i redatelja Toma Forda dolazi nezaboravni, romantični triler o šokantnoj intimnosti i napetosti koja istražuje tanku granicu između ljubavi i okrutnosti, i osvete i iskupljenja. Glumci s nominacijama za nagradu Oskar Amy Adams i Jake Gyllenhaal glume razvedeni par koji otkriva mračne tajne o sebi u filmu 'Noćne životinje'.

Susan Morrow (Amy Adams) živi vrlo povlaštenim, ali neispunjenim životom sa svojim suprugom Huttonom Morrowom (Armie Hammer). Tijekom jednog vikenda, kada Hutton ode na jedno od svojih prečestih poslovnih putovanja, Susan nalazi neočekivan paket u svom sandučiću. Radi se o romanu, 'Noćne životinje', kojeg je napisao njezin bivši suprug Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), s kojim ne kontaktira već godinama. Edwardova poruka uz primjerak romana potakne Susan da ga pročita te da ga kontaktira tijekom njegovog dolaska u grad. Ležeći u krevetu sama navečer, Susan počinje čitati. Roman je posvećen njoj.

- Film 'Noćne životinje' je priča koja nas opominje, priča o suočavanju s izborima koje pravimo u životu i posljedicama koje naše odluke mogu imati. U kulturi u kojoj je sve potrošno, uključujući i naše odnose, ovo je priča o odanosti, predanosti i ljubavi. Ovo je priča o otuđenosti koju osjećamo i važnosti osobnih odnosa u životu koji nas podržavaju. - izjavio je redatelj Ford.

'Noćne životinje', film koji je na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji dobio Srebrnog lava i veliku nagradu žirija, će premijerno biti prikazan u sklopu 14. Zagreb film festivala. U distribuciji Blitza ga možete redovno pogledati već ovog četvrtka u CineStaru i ostalim kinima.

Najčitaniji članci