Show

Komentari 0

Tara iz grupe Karma povukla se na vrhuncu karijere, a sada se vraća: 'Novi početak nije lagan'

Tara iz grupe Karma povukla se na vrhuncu karijere, a sada se vraća: 'Novi početak nije lagan'

Danas razmišlja o osvajanju talijanskog tržišta jer joj je talijanski poput materinjeg jezika. Ponovno se vratila u glazbene vode, a kaže da za ničime iz svoje prošlosti ne žali

Istranka Majda Šušelj (41), poznatija kao Tara proslavila se na domaćem i inozemnom tržištu s grupom Karma čiji hitovi su popularni i danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Karma je osnovana 1999. godine, a u petnaest godina ostvarili su zavidnu karijeru. Nastupali su diljem Europe, čak i u Kini. Tara je nedavno snimila pjesmu 'Na vrhu' u produkciji Ivana Zaka (42), koja je u manje do mjesec dana pregledana više od 219 tisuća puta.

- To je baš novi list. Novi početak. Stvarno nije jednostavno jer ljudi su te etiketirali, ti si sastavni dio one priče. Međutim, treba ići dalje ako želiš i vjeruješ. Treba neko vrijeme da ljudima pokažeš novo ja - rekla je pjevačica za InMagazin.

I dalje je prijateljica s bivšim članovima benda, a možda se jednom dogodi i glazbena suradnja. Rekla je da bi sve to mogla ponoviti, ali i da ni za čim ne žali.

- To je jako dobra životna škola bila. Jako dobar temelj za ovo što danas radim. Kad je bilo najgore, shvatila sam da mogu to preskočiti ili da mogu dalje iz ljubavi prema tome što radim, ali i poštovanja prema sebi - dodala je Tara.

Karma je žarila i palila dugi niz godina, a najpoznatiji hitovi su im 'Amore mio', 'Sedam dana', 'Noćas te ne dam nikome' i posebno 'Zemljotres', pjesma koja je ponovno postala hit među Zagrepčanima nakon prošlogodišnjeg razornog potresa.

Najčitaniji članci