Show

Komentari 7

Tara iz grupe Karma se vraća na scenu: U zlatno dance doba s bendom je 'harala' po Europi...

Tara iz grupe Karma se vraća na scenu: U zlatno dance doba s bendom je 'harala' po Europi...

Istranka Majda Šušelj, poznatija kao Tara proslavila se na domaćem i inozemnom tržištu s grupom Karma čiji hitovi su popularni i danas

Karma je osnovana 1999., a u petnaest godina ostvarili su zavidnu karijeru. Nastupali su diljem Europe, čak i u Kini. Tara je nedavno snimila pjesmu 'Na vrhu' u produkciji Ivana Zaka, koja je u manje do mjesec dana pregledana više od 219 tisuća puta.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iako je prošlo mnogo godina, Tara se nije puno promijenila, pa je i u novom spotu odjenula usku haljinu i pokazala zavidnu figuru.

Grupa se raspala na vrhuncu karijere.

- Ostvarili smo svoje snove i zaradili mnogo novca, a naš je razlaz počeo 2011. godine jer je svatko imao drugačije viđenje naše budućnosti. Iako smo sve troje u bendu bili prijatelji, svatko od nas želio je nešto drugo. Meni je tada obitelj bila prioritet i kao žena, morala sam stati s poslom da bih postala majka - kazala je Tara za Dnevnik.hr

ARHIVA - Pjevačica grupe Karma Tara Šušelj tijekom snimanja novog spota

Karma je žarila i palila dugi niz godina, a najpoznatiji hitovi su im 'Amore mio', 'Sedam dana', 'Noćas te ne dam nikome' i posebno 'Zemljotres', pjesma koja je ponovno postala hit među Zagrepčanima nakon prošlogodišnjeg razornog potresa.


Danas osim nove pjesme razmišlja i o osvajanju talijanskog tržišta, jer joj je talijanski kao materinji jezik.

 

Najčitaniji članci