Show

Komentari 7

Tarantino dobio prvo dijete s 20 godina mlađom suprugom

Tarantino dobio prvo dijete s 20 godina mlađom suprugom

Daniella je redatelja upoznala još 2009. kad je on promovirao film 'Nemilosrdni gadovi'. Par se zaručio u lipnju 2017. nakon godinu dana veze, a vjenčali su se u studenom 2018.

Legendarni redatelj Quentin Tarantino (56) u subotu je sa svojom suprugom Daniellom Pick (36) dobio prvo dijete, prenosi Daily Mail. Daniella je rodila u gradu Tel Avivu, u Izraelu.

- Daniella i Quentin su sretni što mogu obavijestiti da su dobili svoje prvo dijete - rekao je predstavnik bračnog para. Ona je inače rodom iz Izraela, što objašnjava zašto su željeli da upravo tamo rodi. Ime djeteta još nisu otkrili.

Par trenutno živi u Beverly Hillsu, ali su prošlog studenog počeli iznajmljivati stan u jednoj četvrti u Izraelu, što pretpostavlja mogućnost da će se tamo i odseliti. 

Daniella je redatelja upoznala još 2009. kad je on promovirao film 'Nemilosrdni gadovi'. Par se zaručio u lipnju 2017. godine nakon godinu dana veze, a vjenčali su se u studenom 2018. To je redatelju prvi brak.

Tarantino je svojedobno izjavio da nema namjeru ženiti se jer mu je posao prioritet i na to troši većinu vremena. No, čini se da su se stvari promijenile kad je upoznao Daniellu.

Redatelju je 2019. bila jedna od najuspješnijih godina u karijeri, kada se proslavio filmom 'Bilo jednom… u Hollywoodu'. Tada je dobio najbolje recenzije na film. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci